Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Chili-chorizopasta

12 min

Parhaimmat arkipastat täynnä makua ja valmistuvat alle vartissa.

21.3.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
makaronia
120 g
chorizoa
1 kpl
iso suippopaprika
1 kpl
chilipalko
1,5 dl
ruokakermaa (Planti chili)
1,5 kpl
valkosipulin kynttä
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
tomaattipyrettä
1 dl
tuoretta timjamia silputtuna
chilijauhetta
mustapippuria
suolaa
Pinnalle
vastaraastettua parmesaania

Laita makaronit keittymään pakkauksen ohjeen mukaan runsaasti suolattuun veteen.

Pilko paprika, chili ja chorizo. Hienonna valkosipulin kynnet.

Kuumenna ruokalusikallinen öljy pannulla. Kuullota hienonnettua valkosipulia ja chiliviipaleita minuutin ajan – varo ruskistamasta.

Lisää chorizosiivut ja jatka paistamista kaksi minuuttia. Lisää paprikasuikaleet ja paista vielä kolme minuuttia.

Kaada pannulle ruokakerma. Purista joukkoon myös lusikallinen tomaattipyrettä. Anna hautua kaksi minuuttia miedolla lämmöllä.

Maista kastiketta ja mausta suolalla, pippurilla, chilihiutaleilla sekä tuoreella timjamilla.

Valuta kypsät makaronit huolellisesti ja sekoita yhteen kastikkeen kanssa.

Tarjoile vastaraastetun parmesaanin kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt