


Chili-chorizopasta
Parhaimmat arkipastat täynnä makua ja valmistuvat alle vartissa.
Laita makaronit keittymään pakkauksen ohjeen mukaan runsaasti suolattuun veteen.
Pilko paprika, chili ja chorizo. Hienonna valkosipulin kynnet.
Kuumenna ruokalusikallinen öljy pannulla. Kuullota hienonnettua valkosipulia ja chiliviipaleita minuutin ajan – varo ruskistamasta.
Lisää chorizosiivut ja jatka paistamista kaksi minuuttia. Lisää paprikasuikaleet ja paista vielä kolme minuuttia.
Kaada pannulle ruokakerma. Purista joukkoon myös lusikallinen tomaattipyrettä. Anna hautua kaksi minuuttia miedolla lämmöllä.
Maista kastiketta ja mausta suolalla, pippurilla, chilihiutaleilla sekä tuoreella timjamilla.
Valuta kypsät makaronit huolellisesti ja sekoita yhteen kastikkeen kanssa.
Tarjoile vastaraastetun parmesaanin kera.