Charlotte russe vadelmatäytteellä

Reseptin ainekset (20 palaa)
- 3 kplmunaa
- 1 dlsokeria
- 3/4 dlvehnäjauhoja
- 1/2 dlperunajauhoja
- 1 tlleivinjauhetta
Täyte 1
- 2 dlvadelmahilloa
Täyte 2
- 4 dlkuohukermaa
- 250 gmaitorahkaa
- 2 dlvadelmahilloa
- 2 tlvanilliinisokeria
- 6 kplliivatelehteä
- 100 gvadelmia (pakaste)
Koristeluun
- 1 dlkuohukermaa
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi jauhot joukkoon ja sekoita kevyesti nostellen. Kumoa taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 200 asteessa noin 8 minuuttia. Kumoa taikinalevy sokeroidulle leivinpaperille. Levitä päälle ohut kerros vadelmahilloa. Rullaa levy pitkältä sivulta alkaen napakaksi kääröksi ja anna jäähtyä. Leikkaa kääretorttu 20 viipaleeksi. Vuoraa pyöreä kulho (vetoisuus 2,5 l) kelmulla ja levitä viipaleet kulhon pohjalle ja seinämille. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kulhossa rahka, vadelmahillo ja vanilliinisokeri. Purista liotetuista liivatelehdistä ylimääräinen neste. Liuota ne nestetilkassa sulatusteholla mikrossa. Valuta seos rahkaseokseen ohuena nauhana, koko ajan sekoittaen. Kääntele joukkoon kermavaahto ja pakastevadelmat. Kaada seos kääretorttuviipaleilla vuorattuun kulhoon. Nosta charlotte russe peitettynä jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 6 tuntia tai seuraavaan päivään. Kumoa charlotte-kääretorttukakku tarjoiluvadille ja koristele kermavaahtoruusukkeilla.