0(0)
Caprese-nuudelisalaatti – pastasalaatin herkullinen haastaja
Gluteeniton
30 min
Teetkö kesällä aina pastasalaattia? Kokeile korvata pasta riisinuudelilla, joka paitsi herkullista, myös luontaisesti gluteenitonta. Italialaisesta klassikkosalaatista innoituksensa saanut caprese-nuudelisalaatti valmistuu vikkelästi grilliruoan lisukkeeksi tai kevyeksi lounaaaksi.
5.7.2018
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Caprese-nuudelisalaatti
1 pktriisinuudeleita
1kesäkurpitsa
2uuden sadon punasipulia (varsineen)
250 gkirsikkatomaatteja
1 pallomozzarellaa
1 dlkalamataoliiveja (kivellisiä)
1/2 rkubasilikaa
Sitruunakastike
2 rkloliiviöljyä
1sitruunan kuori ja mehu
1 tlhunajaa
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria

Caprese-nuudelisalaatti valmistuu näin:

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä ne nopeasti huuhtelemalla kylmällä vedellä.

Leikkaa kesäkurpitsa leikkurilla spiraaleiksi tai veitsellä suikaleiksi. Viipaloi sipulit ja halkaise tomaatit.

Sekoita kastike ja kaada ainesten joukkoon. Anna maustua hetki. Revi mozzarella ja lisää myös oliivit ja basilika. Tarjoa salaattia salviabroilerin kanssa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo