Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Caesarkastike on todellinen klassikko! Katso resepti, jolla valmistat maukkaan salaatinkastikkeen helposti

10 min

Caesarkastike ei turhia esittelyjä kaipaa! Majoneesipohjainen kastike saa tunnusomaisen makunsa anjovisfileistä ja worchestershirenkastikeesta. Sitten ei tarvitakaan enää muuta kuin rapeita salaatinlehtiä, krutonkeja ja parmesaanilastuja, ja täydellinen caesarsalaatti on valmis.

11.6.2020
Reseptin ainekset
6 annosta
1
valkosipulinkynsi
2
keltuaista
2
anjovisfileetä
2 rkl
sitruunanmehua
1 tl
worchestershirenkastiketta
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
¾ dl
oliiviöljyä

Caesarkastike valmistetaan näin:

  1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
  2. Mittaa sauvasekoittimen kulhoon kastikkeen ainekset öljyä lukuun ottamatta. Soseuta sileäksi. Lisää öljy ohuena nauhana edelleen sekoittaen.

Vinkki!

Tee caesarkastike huoneenlämpöisistä raaka-aineista majoneesin tapaan. Kastike säilyy jääkaapissa 1–2 päivää.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt