Maku

Caesarkastike on todellinen klassikko! Katso resepti, jolla valmistat maukkaan salaatinkastikkeen helposti

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Caesarkastike ei turhia esittelyjä kaipaa! Majoneesipohjainen kastike saa tunnusomaisen makunsa anjovisfileistä ja worchestershirenkastikeesta. Sitten ei tarvitakaan enää muuta kuin rapeita salaatinlehtiä, krutonkeja ja parmesaanilastuja, ja täydellinen caesarsalaatti on valmis.
GL
MA
0
0


Ainekset (6 annosta)

  • 1valkosipulinkynsi
  • 2keltuaista
  • 2anjovisfileetä
  • 2 rklsitruunanmehua
  • 1 tlworchestershirenkastiketta
  • ¼ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
  • ¾ dloliiviöljyä
Tulosta

Caesarkastike valmistetaan näin:

  1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
  2. Mittaa sauvasekoittimen kulhoon kastikkeen ainekset öljyä lukuun ottamatta. Soseuta sileäksi. Lisää öljy ohuena nauhana edelleen sekoittaen.

Vinkki!

Tee caesarkastike huoneenlämpöisistä raaka-aineista majoneesin tapaan. Kastike säilyy jääkaapissa 1–2 päivää.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »