3,7(3)
Caesarkastike on todellinen klassikko! Katso resepti, jolla valmistat maukkaan salaatinkastikkeen helposti
Gluteeniton
Maidoton
10 min
Caesarkastike ei turhia esittelyjä kaipaa! Majoneesipohjainen kastike saa tunnusomaisen makunsa anjovisfileistä ja worchestershirenkastikeesta. Sitten ei tarvitakaan enää muuta kuin rapeita salaatinlehtiä, krutonkeja ja parmesaanilastuja, ja täydellinen caesarsalaatti on valmis.
11.6.2020
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
1valkosipulinkynsi
2keltuaista
2anjovisfileetä
2 rklsitruunanmehua
1 tlworchestershirenkastiketta
¼ tlsuolaa
¼ tlmustapippuria
¾ dloliiviöljyä

Caesarkastike valmistetaan näin:

  1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
  2. Mittaa sauvasekoittimen kulhoon kastikkeen ainekset öljyä lukuun ottamatta. Soseuta sileäksi. Lisää öljy ohuena nauhana edelleen sekoittaen.

Vinkki!

Tee caesarkastike huoneenlämpöisistä raaka-aineista majoneesin tapaan. Kastike säilyy jääkaapissa 1–2 päivää.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo