Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Caesar-kanapizza

20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min

Tee tämä kanapizza kun haluat hyvää helpolla! Pizzaan ei tule lainkaan tomattia, vaan sen juju on herkullisessa caesar-kastikkeessa.

19.4.2016
Reseptin ainekset
4–6 annosta
4
neliönmallista tai pyöreää pakastepizzapohjaa (90 g/kpl)
1 prk
ranskankermaa (150 g)
1 tl
valkosipulimurskaa
3–4
anjovisfileetä
1–2 rkl
sitruunan mehua
1 tl
dijonsinappia
350 g
paistettua broilerin- tai kananpojan rintafileetä
2–3 dl
mozzarellaraastetta
maun mukaan mustapippurirouhetta
ripaus suolaa
tilkka vettä, maitoa tai kermaa
Päälle
rapeaa roomansalaattia
parmesaanilastuja
  1. Levitä pizzapohjat leivinpaperille uunipellille.
  2. Sekoita ranskankermaan valkosipuli, murskatut anjovikset, sitruunamehu, sinappi. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
  3. Levitä 2/3 seoksesta pizzapohjille. Lisää paistetut kanapalat ja ripottele päälle mozzarellaa.
  4. Paista uunin keskiritilätasolla 250 asteessa 8–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
  5. Kanapizzan paistuessa notkista loppu ranskankermaseoksesta nestetilkalla juoksevaksi.
  6. Nosta valmiin kanapizzan päälle rapeaa revittyä salaattia. Viimeistele pinta parmesaanilastuilla. Rouhi päälle mustapippuria ja suolaa.
  7. Viimeistele kanapizzat notkistetulla ranskankermaseoksella ja nauti heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt