


Caesar-kanapizza
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Tee tämä kanapizza kun haluat hyvää helpolla! Pizzaan ei tule lainkaan tomattia, vaan sen juju on herkullisessa caesar-kastikkeessa.
Reseptin ainekset
4–6 annosta
4
neliönmallista tai pyöreää pakastepizzapohjaa (90 g/kpl)
1 prk
ranskankermaa (150 g)
1 tl
valkosipulimurskaa
3–4
anjovisfileetä
1–2 rkl
sitruunan mehua
1 tl
dijonsinappia
350 g
paistettua broilerin- tai kananpojan rintafileetä
2–3 dl
mozzarellaraastetta
maun mukaan mustapippurirouhetta
ripaus suolaa
tilkka vettä, maitoa tai kermaa
Päälle
rapeaa roomansalaattia
parmesaanilastuja
- Levitä pizzapohjat leivinpaperille uunipellille.
- Sekoita ranskankermaan valkosipuli, murskatut anjovikset, sitruunamehu, sinappi. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
- Levitä 2/3 seoksesta pizzapohjille. Lisää paistetut kanapalat ja ripottele päälle mozzarellaa.
- Paista uunin keskiritilätasolla 250 asteessa 8–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
- Kanapizzan paistuessa notkista loppu ranskankermaseoksesta nestetilkalla juoksevaksi.
- Nosta valmiin kanapizzan päälle rapeaa revittyä salaattia. Viimeistele pinta parmesaanilastuilla. Rouhi päälle mustapippuria ja suolaa.
- Viimeistele kanapizzat notkistetulla ranskankermaseoksella ja nauti heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat