Kotivinkki

Caesar-kanapizza

20 min
0
0

Caesar-kanapizza

Tee tämä kanapizza kun haluat hyvää helpolla! Pizzaan ei tule lainkaan tomattia, vaan sen juju on herkullisessa caesar-kastikkeessa.
Teksti Marja Samuli
Kuvat Sanna Peurakoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4–6 annosta)

  • 4neliönmallista tai pyöreää pakastepizzapohjaa (90 g/kpl)
  • 1 prkranskankermaa (150 g)
  • 1 tlvalkosipulimurskaa
  • 3–4anjovisfileetä
  • 1–2 rklsitruunan mehua
  • 1 tldijonsinappia
  • 350 gpaistettua broilerin- tai kananpojan rintafileetä
  • 2–3 dlmozzarellaraastetta
  • maun mukaan mustapippurirouhetta
  • ripaus suolaa
  • tilkka vettä, maitoa tai kermaa

Päälle

  • rapeaa roomansalaattia
  • parmesaanilastuja

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 min

1. Levitä pizzapohjat leivinpaperille uunipellille.

2. Sekoita ranskankermaan valkosipuli, murskatut anjovikset, sitruunamehu, sinappi. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
3. Levitä 2/3 seoksesta pizzapohjille. Lisää paistetut kanapalat ja ripottele päälle mozzarellaa.
4. Paista uunin keskiritilätasolla 250 asteessa 8–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
5. Kanapizzan paistuessa notkista loppu ranskankermaseoksesta nestetilkalla juoksevaksi.
6. Nosta valmiin kanapizzan päälle rapeaa revittyä salaattia. Viimeistele pinta parmesaanilastuilla. Rouhi päälle mustapippuria ja suolaa.
8. Viimeistele kanapizzat notkistetulla ranskankermaseoksella ja nauti heti.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä