


klassikkopastan makuinen
Cacio e pepe kaali - paahtunut kaali viimeistellään klassikkopastan tapaan juustolla ja mustapippurilla
35 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 25 min
Cacio e pepe eli pecorinojuuston ja mustapippurin yhdistelmä on nyt pinnalla, mutta ei pastassa vaan kaikkialla muualla. Siitä inspiroituneena yhdistimme paahdetun talvikaalin, juuston ja mustapippurin sesongin trendiannokseen.
Reseptin ainekset
4 annosta
1
kaali
3 rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
½ tl
suolaa
Lisäksi
100 g
pecorino-juustoa
1 rkl
vastarouhittua mustapippuria
Cacio e pepe kaali – ohje:
- Leikkaa kaali lohkoiksi ja levitä ne leivinpaperin päälle pellille. Valuta päälle öljyä ja ripottele suolaa.
- Paahda lohkoja 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä ja pehmentyneet.
- Raasta lämpimien kaalinlohkojen päälle reilusti pecorino-juustoa ja rouhi runsaasti mustapippuria.
- Tarjoa heti pikkusyötävänä tai lisukkeena.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat