Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Cacio e pepe – roomalainen klassikko eli mustapippuripasta

15 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 10 min

Cacio e pepe – roomalainen klassikkopasta on kahden maun täydellinen yhdistelmä: voimakkaan pecorino romano -juuston ja mustapippurin. Kummankaan kanssa ei säästellä!

28.1.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Cacio e pepe
280 g
täysjyväspagettia
50 g
pecorinojuustoa
1 tl
mustapippuria
½ rku
lehtipersiljaa
2 rkl
voita

Cacio e pepe -pasta valmistetaan näin:

Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Raasta pecorino, rouhi mustapippuri ja hienonna lehtipersilja.

Ota talteen noin desi pastan keitinvettä. Valuta spagetti ja anna kosteuden hetki haihtua.

Sulata kuumaan pastaan voi ja juustoraaste. Lisää tarvittaessa keitinvettä ruokalusikallinen kerrallaan, jotta juusto sulaa tasaisesti. Sekoita.

Viimeistele pippurirouheella ja persiljalla. Tarjoa heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt