Maku

Cacio e pepe – roomalainen klassikko eli mustapippuripasta

20 min
KA
3.91
0

Roomalainen klassikkopasta on kahden maun täydellinen yhdistelmä: voimakkaan pecorino romano -juuston ja mustapippurin. Kummankaan kanssa ei säästellä!
Tulosta
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey

Ainekset (2 annosta)

  • 200 gpastaa
  • 1 rklvoita
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 2 dlpecorini romano -juustoa (hienoksi raastettua)
  • 3/4 tlmustapippuria (myllystä rouhittua)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 min

Keitä pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta siivilässä ja palauta se kattilaan.

Sekoita pastan joukkoon voi ja oliiviöljy. Lisää hienoksi raastettu juusto ja sekoita voimakkaasti. Rouhi cacio e pepen joukkoon mustapippuria.

MITÄ PIDIT?
3.91