Maku

Cacio e pepe – roomalainen klassikkopasta

20 min
4.5
0

Cacio e pepe – roomalainen klassikkopasta

KA
0
4.5
Roomalainen klassikkopasta on kahden maun täydellinen yhdistelmä: voimakkaan pecorino romano -juuston ja mustapippurin. Kummankaan kanssa ei säästellä!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 200 gpastaa
  • 1 rklvoita
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 2 dlpecorini romano -juustoa (hienoksi raastettua)
  • 3/4 tlmustapippuria (myllystä rouhittua)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 min

Keitä pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta siivilässä ja palauta se kattilaan.

Sekoita pastan joukkoon voi ja oliiviöljy. Lisää hienoksi raastettu juusto ja sekoita voimakkaasti. Rouhi joukkoon mustapippuria.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä