Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Burmalainen kookos-katkarapucurry

35 min
21.1.2008
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
katkarapuja (pakaste)
2 tl
kurkumaa
2 kpl
tomaattia
1 kpl
sipulia
20 g
inkivääriä
4 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 kpl
tuoretta chiliä
2 tl
paprikajauhetta
1/2 tl
neilikkaa
1 tl
kardemummaa (jauhettuna)
3 rkl
rypsiöljyä
2 dl
kookosmaitoa
2 rkl
tuoretta korianteria
1/4 tl
suolaa

Sulata ja valuta katkaravut. Sekoita kurkuma rapuihin. Kuutioi tomaatit.

Kuori sipuli, inkivääri ja valkosipuli. Poista chilin kanta ja siemenet. Hienonna sipuli, inkivääri, valkosipuli, chili, paprika, neilikka ja kardemumma monitoimikoneessa tahnaksi.

Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää maustetahna ja paista miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia. Lisää tarvittaessa hieman vettä.

Lisää tomaatit sekä kookoskerma ja keitä noin 5 minuuttia. Sekoita sitten joukkoon katkaravut ja korianterinlehdet, keitä vielä pari minuuttia, kunnes katkaravut lämpenevät. Mausta suolalla ja tarkista kookos-katkarapucurryn maku.

Tarjoa burmalaista kookos-katkarapucurrya höyrytetyn riisin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt