Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Broiskuburritot

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Broiskuburritot ovat meheviä kanatortilloja, jotka saavat täytteekseen hunajabroileria, vihanneksia ja juustodippiä. Gratinointi takaa täyteläisen lopputuloksen!

18.5.2006
Reseptin ainekset
8 annosta
450 g
hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita
1 rkl
rypsiöljyä
450 g
kasvissekoitusta (pakaste) (Mexican mix)
300 g
juustodippiä
1/4 tl
suolaa
8 kpl
vehnätortillaa
1 rkl
vettä
50 g
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)

Kuumenna öljy paistokasarissa ja ruskista broilerisuikaleet siinä. Lisää pakastevihannekset ja kääntele, kunnes ne ovat sulaneet.

Sekoita joukkoon 1 1/2 dl juustodippiä ja mausta suolaripauksella. Levitä tortillat puhtaalle työpöydälle. Jaa täyte tortilloille, rullaa ja nosta voideltuun uunivuokaan.

Notkista loppu juustodippi ruokalusikallisella vettä tai maitoa ja levitä seos tortillarullille. Ripottele halutessasi broiskuburritojen päälle vielä juustoraastetta ja gratinoi 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

•Vegeburritot syntyvät helposti, kun jätät pois broilerisuikaleet ja lisäät täytteeseen toisen pussillisen Mexican mix -pakastevihanneksia.

•Mexican mix -pakastevihannespussista löytyy kidneypapuja, maissia, vihreitä papuja, sipulikuutioita, punaista ja keltaista paprikaa sekä pikkumaissia. Halutessasi voit kerätä itsellesi maistuvimmat kasvikset kaupan valikoimista kuin irtokarkkihyllystä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt