


Uunipastabuumille ei näy loppua! Kokeile helppoa broileripullapastaa, joka valmistuu näppärästi pellillä
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Broileripullapastan kastikkeen virkaa toimittavat uunissa muhineet tomaattilohkot, jotka sekoitetaan pastan joukkoon herkullisten broileripyöryköiden kanssa. Pisteenä pastan päällä on revittyä buffalamozzarellaa sekä raikasta, tuoretta basilikaa.
Reseptin ainekset
4 annosta
Lihapullataikina
3 rkl
kapriksia hienonnettuna
400 g
broilerin jauhelihaa
1
muna
2 rkl
korppujauhoja
1 rkl
sitruunan mehua
1 tl
savupaprikajauhetta
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Pellille
5
isoa tomaattia
1
valkosipulinkynsi
½ dl
oliiviöljyä
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Lisäksi
300 g
rigatone pastaa
2
buffalamozzarellapalloa
½ rku
tuoretta basilikaa
Broileripullapasta valmistetaan näin:
- Hienonna kaprikset veitsellä. Sekoita kulhossa kaikki lihapullataikinan aineet tasaiseksi. Pyörittele taikinasta kostutetuin käsin lihapullia uunipellille.
- Poista tomaateista kanta ja siemenet ja leikkaa tomaatit kuuteen osaan lohkoiksi kulhoon. Hienonna valkosipulinkynsi ja lisää se tomaattien joukkoon yhdessä öljyn, suolan ja pippurin kanssa. Sekoita niin, että tomaatit maustuvat tasaisesti. Levitä lohkot lihapullien viereen pellille. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
- Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Laita pasta takaisin kattilaan ja kaada kypsät lihapullat sekä tomaatit pastan joukkoon. Revi mukaan valutetut mozzarellat sekä tuoretta basilikaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat