


Broilerinfileepihvit marokkolaismaustein
55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
Broilerinfileepihvit marokkolaisittain tarjotaan raikkaan jogurttikastikkeen kera. Lämmin ja aromaattinen Ras el Hanout -mausteseos tekee grillatuille kanafilepihveille ihmeitä!
Reseptin ainekset
4 annosta
700 g
maustamattomia broilerinfileitä
Mausteseos
2 rkl
mausteseosta (Ras el Hanout)
1 rkl
kanafondia
1 rkl
rypsiöljyä
1/2 rkl
sormisuolaa
1/2 rkl
fariinisokeria
Kastike
2 dl
turkkilaista jogurttia
2 tl
sitruunamehua
1 tl
korianterinsiemeniä (hienonnettuna)
1 tl
sokeria
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
valkopippuria
1/4 tl
kardemummaa
1/4 tl
jauhettua muskottipähkinää
Valmista broilerinfileepihvit marokkolaismaustein näin:
Tee ensin jogurttikastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään kulhossa. Siirrä jääkaappiin maustumaan.
Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään ja hiero broilerinfileiden pintaan. Jätä maustumaan huoneenlämpöön puoleksi tunniksi.
Grillaa marokkolaisittain maustetut broilerinfileet miedolla lämmöllä kypsiksi.
Tarjoa broilerinfileiden lisänä kastiketta ja couscoussalaattia.
Ras el hanout on marokkolainen mausteseos, joka sisältää leivontamausteiden lisäksi mm. ruusuterälehtiä ja laventelia. Voit korvata sen dukkahilla, grillausmausteseoksella tai muulla lempimausteseoksella. Oleellista on, että mausteseos on mahdollisimman ”kuiva” eli grillattaessa marinadia ei valu grilliin, missä se helposti liekehtii.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat