Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Broilerin rintaleikkeet Italian tyyliin

1 h 0 min

Tämä näppärä yhden vuoan ruoka Italian tyyliin on arki-illan pelastus! Nahalliset ja luulliset broilerin rintaleikkeet säilyttävät mehukkuutensa fileetä paremmin. 

1.4.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
1300 g
broilerin rintaleikkeitä (4 kpl nahallista leikettä)
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria (rouhittuna)
2 rkl
ruokaöljyä (paistamiseen)
Lisäksi
5 kpl
perunaa (Rosamunda)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria (rouhittuna)
1 kpl
sitruunaa (luomu)
1 1/2 dl
oliiveja (kivettömiä, kalamata)
2 rkl
tuoretta rosmariinia (silputtuna)

Valmista broilerin rintaleikkeet Italian tyyliin näin:

Ota broilerinleikkeet huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Mausta ne suolalla ja pippurilla.

Ruskista leikkeet öljyssä pannulla. Nosta leikkeet uunivuokaan.

Pese perunat hyvin ja leikkaa ne lohkoiksi. Nosta perunat broilerinleikkeiden lomaan ja mausta suolalla.

Pese sitruuna huolellisesti lämpimällä vedellä. Viipaloi se.

Lisää sitruunaviipaleet ja valutetut oliivit perunoiden ja broilerinleikkeiden lomaan. Mausta lopuksi tuoreella rosmariinilla.

Kypsennä broilerivuokaa 200-asteisen uunin keskitasolla 45–50 minuuttia tai kunnes rintaleikkeet ovat kauniin värisiä ja kypsiä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt