Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Broileribolognese

40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min

Valmista kevyt bolognese broilerin jauhelihasta. Piilota mausteiseen kastikkeeseen herneproteiinia, niin saat bologneseen aimo annoksen hyvälaatuista proteiinia ja kasvikuitua.

11.11.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
porkkanaa
50 g
juuriselleriä
1 rkl
rypsiöljyä
300 g
broilerin jauhelihaa (tai kalkkunan jauhelihaa)
2 rkl
tomaattipyreetä
50 g
hernerouhetta (1 1/2 dl vaaleaa herneproteiinia, VegeSun)
400 g
tomaattimurskaa
3 dl
vettä
1
kanaliemikuutio
2 tl
oreganoa
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria

Broileribolognese valmistuu helposti näin:

Kuori kasvikset. Hienonna sipulit. Pilko porkkanat ja selleri hyvin pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna öljy paistokasarissa. Murenna liha pannulle ja paista se melkein kypsäksi. Lisää sipulit, juurekset ja tomaattipyree. Kuumenna hetki sekoitellen.

Lisää herneproteiini, tomaattimurska ja vesi. Murenna sekaan liemikuutio. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta kannen alla noin puoli tuntia. Lisää nestettä tarvittaessa.

Tarjoa broileribolognese tumman (tai tarvittaessa gluteenittoman) pastan kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt