4,1(76)
Broileria Napolin tapaan
Gluteeniton
Munaton
40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min
Broileria Napolin tapaan on helppo ja herkullinen uuniruoka! Broilerinfileet paistuvat uunissa meheviksi itse keitetyn tomaattikastikkeen ja juuston alla. Kokeile tätä!
Julkaistu 28.5.2012
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
500 gmaustamattomia broilerinfileitä
1 kplsipulia
1 kplvalkosipulinkynttä
1/2 rklrypsiöljyä
1/4 dltomaattipyreetä
400 gtomaattimurskaa
1 rklkapriksia
1/2 dltuoretta basilikaa (hienonnettuna)
1/2 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
75 gjuustoa (rasvaa 9-11 %) (raastettuna)
Lisäksi
Koristeluun tuoretta basilikaa

Broileria Napolin tapaan valmistuu näin:

Pane broilerinfileet uunivuokaan.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota ne öljyssä pannulla. Kääntele joukkoon tomaattipyree. Lisää tomaattimurska, kaprikset ja mausteet. Jos käytät tuoreyrttiä, lisää se vasta lopuksi. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta 5 minuuttia.

Lusikoi Napolin kastike broilerinfileiden päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä kanafileitä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Koristele uunibroileri halutessasi tuoreella basilikalla.

8 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.