Maku

Broileria Napolin tapaan

40 min
{
Aktiivinen10 min
Passiivinen30 min
Broileria Napolin tapaan on helppo ja herkullinen uuniruoka! Broilerinfileet paistuvat uunissa meheviksi itse keitetyn tomaattikastikkeen ja juuston alla. Kokeile tätä!
GL
MU
4.28
7
Kuvat Johanna Myllymäki


Ainekset (4 annosta)

  • 500 gmaustamattomia broilerinfileitä
  • 1 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 1/4 dltomaattipyreetä
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 1 rklkapriksia
  • 1/2 dltuoretta basilikaa (hienonnettuna)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 75 gjuustoa (rasvaa 9-11 %) (raastettuna)

Lisäksi

  • Koristeluun tuoretta basilikaa
Tulosta

Broileria Napolin tapaan valmistuu näin:

Pane broilerinfileet uunivuokaan.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota ne öljyssä pannulla. Kääntele joukkoon tomaattipyree. Lisää tomaattimurska, kaprikset ja mausteet. Jos käytät tuoreyrttiä, lisää se vasta lopuksi. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta 5 minuuttia.

Lusikoi Napolin kastike broilerinfileiden päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä kanafileitä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Koristele uunibroileri halutessasi tuoreella basilikalla.

MITÄ PIDIT?
4.28