3,2(6)
Broileria ja kaalia hoisinkastikkeessa – uusi arkiruokasuosikki valmistuu vartissa
Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Munaton
15 min
Broileria ja kaalia hoisinkastikkeessa on kiinalaistyyppinen maukas ruoka, jonka voi tarjota suoraan vokista riisin tai nuudeleiden kanssa. Mikä parasta arkiruoka valmistuu vartissa, kun sinulla on valmiiksi kypsennettyä kanaa.
Julkaistu 15.5.2018
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
3-4kypsää broilerin koipireisipalaa
250 gparsakaalia
150 gvalko- tai punakaalia
3valkosipulinkynttä
2kevätsipulia
1 rklrypsiöljyä
Kastike
1 dlhoisinkastiketta (Spice Up!)
1 1/2 dlbroilerin kypsennyslientä tai kanalientä
1 rklfariinisokeria
1 rklsitruunamehua
2-3 tlruskeaa kastikesuurustetta
Pinnalle
1 rklseesaminsiemeniä

Broileria ja kaalia hoisinkastikkeessa –ohje:

  1. Tee ensin kastike. Mittaa hoisinkastike, kanaliemi ja sokeri kattilaan. Keitä lientä pari minuuttia. Lisää mehu ja suuruste. Keitä 1 minuutti. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
  2. Revi broilerinliha suikaleiksi ja kuumenna kastikkeessa.
  3. Irrota parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Suikaloi kaali. Silppua sipulit.
  4. Paista kaalit vokissa öljyssä napakan kypsiksi. Lisää sipulit paistamisen loppuvaiheessa. Lisää kastike kasvisten päälle.
  5. Viimeistele kulhot seesaminsiemenillä.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.