


Broileria ja kaalia hoisinkastikkeessa – uusi arkiruokasuosikki valmistuu vartissa
15 min
Broileria ja kaalia hoisinkastikkeessa on kiinalaistyyppinen maukas ruoka, jonka voi tarjota suoraan vokista riisin tai nuudeleiden kanssa. Mikä parasta arkiruoka valmistuu vartissa, kun sinulla on valmiiksi kypsennettyä kanaa.
Reseptin ainekset
4 annosta
3-4
kypsää broilerin koipireisipalaa
250 g
parsakaalia
150 g
valko- tai punakaalia
3
valkosipulinkynttä
2
kevätsipulia
1 rkl
rypsiöljyä
Kastike
1 dl
hoisinkastiketta (Spice Up!)
1 1/2 dl
broilerin kypsennyslientä tai kanalientä
1 rkl
fariinisokeria
1 rkl
sitruunamehua
2-3 tl
ruskeaa kastikesuurustetta
Pinnalle
1 rkl
seesaminsiemeniä
Broileria ja kaalia hoisinkastikkeessa –ohje:
- Tee ensin kastike. Mittaa hoisinkastike, kanaliemi ja sokeri kattilaan. Keitä lientä pari minuuttia. Lisää mehu ja suuruste. Keitä 1 minuutti. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
- Revi broilerinliha suikaleiksi ja kuumenna kastikkeessa.
- Irrota parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Suikaloi kaali. Silppua sipulit.
- Paista kaalit vokissa öljyssä napakan kypsiksi. Lisää sipulit paistamisen loppuvaiheessa. Lisää kastike kasvisten päälle.
- Viimeistele kulhot seesaminsiemenillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat