Maku

Broileria ja kaalia hoisinkastikkeessa – uusi arkiruokasuosikki valmistuu vartissa

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Broileria ja kaalia hoisinkastikkeessa on kiinalaistyyppinen maukas ruoka, jonka voi tarjota suoraan vokista riisin tai nuudeleiden kanssa. Mikä parasta arkiruoka valmistuu vartissa, kun sinulla on valmiiksi kypsennettyä kanaa.
GL
LA
MA
MU
3.2
0
Julkaistu 15.5.2018


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 3-4kypsää broilerin koipireisipalaa
  • 250 gparsakaalia
  • 150 gvalko- tai punakaalia
  • 3valkosipulinkynttä
  • 2kevätsipulia
  • 1 rklrypsiöljyä

Kastike

  • 1 dlhoisinkastiketta (Spice Up!)
  • 1 1/2 dlbroilerin kypsennyslientä tai kanalientä
  • 1 rklfariinisokeria
  • 1 rklsitruunamehua
  • 2-3 tlruskeaa kastikesuurustetta

Pinnalle

  • 1 rklseesaminsiemeniä
Tulosta

Broileria ja kaalia hoisinkastikkeessa –ohje:

  1. Tee ensin kastike. Mittaa hoisinkastike, kanaliemi ja sokeri kattilaan. Keitä lientä pari minuuttia. Lisää mehu ja suuruste. Keitä 1 minuutti. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
  2. Revi broilerinliha suikaleiksi ja kuumenna kastikkeessa.
  3. Irrota parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Suikaloi kaali. Silppua sipulit.
  4. Paista kaalit vokissa öljyssä napakan kypsiksi. Lisää sipulit paistamisen loppuvaiheessa. Lisää kastike kasvisten päälle.
  5. Viimeistele kulhot seesaminsiemenillä.
Kommentoi »