Broileria ja kaalia hoisinkastikkeessa – uusi arkiruokasuosikki valmistuu vartissa
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Broileria ja kaalia hoisinkastikkeessa on kiinalaistyyppinen maukas ruoka, jonka voi tarjota suoraan vokista riisin tai nuudeleiden kanssa. Mikä parasta arkiruoka valmistuu vartissa, kun sinulla on valmiiksi kypsennettyä kanaa.
GL
LA
MA
MU
3.2
Kuvat
Julkaistu 15.5.2018

Broileria ja kaalia hoisinkastikkeessa – uusi arkiruokasuosikki valmistuu vartissa
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 3-4kypsää broilerin koipireisipalaa
- 250 gparsakaalia
- 150 gvalko- tai punakaalia
- 3valkosipulinkynttä
- 2kevätsipulia
- 1 rklrypsiöljyä
Kastike
- 1 dlhoisinkastiketta (Spice Up!)
- 1 1/2 dlbroilerin kypsennyslientä tai kanalientä
- 1 rklfariinisokeria
- 1 rklsitruunamehua
- 2-3 tlruskeaa kastikesuurustetta
Pinnalle
- 1 rklseesaminsiemeniä
Broileria ja kaalia hoisinkastikkeessa –ohje:
- Tee ensin kastike. Mittaa hoisinkastike, kanaliemi ja sokeri kattilaan. Keitä lientä pari minuuttia. Lisää mehu ja suuruste. Keitä 1 minuutti. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
- Revi broilerinliha suikaleiksi ja kuumenna kastikkeessa.
- Irrota parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Suikaloi kaali. Silppua sipulit.
- Paista kaalit vokissa öljyssä napakan kypsiksi. Lisää sipulit paistamisen loppuvaiheessa. Lisää kastike kasvisten päälle.
- Viimeistele kulhot seesaminsiemenillä.

Uunissa paahdetut koipireidet – ota haltuun täydellinen perusohje
Maku

Broilerikulho
Maku

Kiinalainen hapanimeläpossu
Maku

Kiinalainen broilerikeitto
Maku

Kiinalainen sinappikaalikeitto
Maku

Paksoipaketit
Maku

Nyhtökana korealaisittain ja tortillaletut
Maku

Broileriwokki – koko perheen arkiruokasuosikki valmistuu vartissa
Kotivinkki