


Broileri-kasvisvokki eli rokkitipun vokki
40 min
Reseptin ainekset
6 annosta
1/2 tl
inkivääriä
2 kpl
valkosipulinkynttä (murskattuna)
1 rkl
rypsiöljyä
500 g
hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita
1 rkl
rypsiöljyä
3 kpl
porkkanaa (suikaloituna)
2 kpl
sipulia (viipaloituna)
2 kpl
omenaa (suikaloituna)
1 kpl
punaista paprikaa (suikaloituna)
10 dl
kiinankaalia (suikaloituna)
Kastike
2 dl
ketsuppia
1 dl
appelsiinitäysmehua
3 rkl
soijakastiketta
1 rkl
fariinisokeria
Tarjoiluun
2 dl
tuoretta basilikaa
Herättele inkiväärin ja valkosipulin aromit kuumassa öljyssä.
Lisää broilerinsuikaleet ja anna ruskistua. Nosta lihat odottamaan lautaselle.
Kuumenna pannu uudelleen ja lisää öljy ja porkkanat. Anna paistua hetken aikaa ja lisää sipulit ja omenat. Pyöräyttele seosta muutaman kerran ja lisää paprikat, kiinankaali ja lihat. Anna porista noin 5 minuuttia.
Sekoita ketsuppi, appelsiinimehu, soija ja fariinisokeri keskenään. Kaada kastike broileri-kasvisvokin joukkoon ja anna kiehua vielä noin 5 minuuttia.
Revi broileri-kasvisvokin pinnalle tuoretta basilikaa juuri ennen tarjoilua. Lisäkkeenä broileri-kasvisvokin kanssa maistuu täysjyväriisi tai -pasta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat