4(36)
Broileri-chorizopata
Gluteeniton
Munaton
1 h
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min
Tuhti ja värikäs broileri-chorizopata valmistuu helposti yhdessä vuoassa ja lämmittää ihanasti kylmällä säällä! Broilerinkoivet, chorizot, kikherneet ja pavut tekevät kanapadasta ruokaisan.
10.12.2013
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
600 gbroilerin koipi-reisiä (maustamattomia)
1/2 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
100 gchorizo-makkaraa
1 kplkeltaista paprikaa
280 gkikherneitä (säilyke)
160 gkivettömiä oliiveja
300 gvihreitä papuja (pakaste)
500 gtomaattimurskaa
2 tlsokeria
3 rkltuoretta salviaa (silputtuna)
1 dlruokakermaa

Broileri-chorizopata – ohje:

Mausta broileri suolalla ja pippurilla.

Silppua chorizo. Halkaise ja lohko paprika. Huuhtele ja valuta kikherneet ja oliivit.

Levitä uunivuokaan broilerinkoivet, chorizo ja kaikki muut ainekset. Sekoita hieman, jotta kanapadan raaka-aineet leviävät tasaisesti.

Kypsennä broileri-chirozopataa 200-asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia.

Tarjoa broileri-chorizopata salaatin ja halutessasi keitetyn riisin kanssa.

4 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.