Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Broileri-chorizopata

1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min

Tuhti ja värikäs broileri-chorizopata valmistuu helposti yhdessä vuoassa ja lämmittää ihanasti kylmällä säällä! Broilerinkoivet, chorizot, kikherneet ja pavut tekevät kanapadasta ruokaisan.

10.12.2013
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
broilerin koipi-reisiä (maustamattomia)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
100 g
chorizo-makkaraa
1 kpl
keltaista paprikaa
280 g
kikherneitä (säilyke)
160 g
kivettömiä oliiveja
300 g
vihreitä papuja (pakaste)
500 g
tomaattimurskaa
2 tl
sokeria
3 rkl
tuoretta salviaa (silputtuna)
1 dl
ruokakermaa

Broileri-chorizopata – ohje:

Mausta broileri suolalla ja pippurilla.

Silppua chorizo. Halkaise ja lohko paprika. Huuhtele ja valuta kikherneet ja oliivit.

Levitä uunivuokaan broilerinkoivet, chorizo ja kaikki muut ainekset. Sekoita hieman, jotta kanapadan raaka-aineet leviävät tasaisesti.

Kypsennä broileri-chirozopataa 200-asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia.

Tarjoa broileri-chorizopata salaatin ja halutessasi keitetyn riisin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt