Broileri-chorizopata

1 h
4
4

Broileri-chorizopata

GL
MU
4
4
Tuhti ja värikäs broileri-chorizopata valmistuu helposti yhdessä vuoassa ja lämmittää ihanasti kylmällä säällä! Broilerinkoivet, chorizot, kikherneet ja pavut tekevät kanapadasta ruokaisan.
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Joonas Vuorinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gbroilerin koipi-reisiä (maustamattomia)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 100 gchorizo-makkaraa
  • 1 kplkeltaista paprikaa
  • 280 gkikherneitä (säilyke)
  • 160 gkivettömiä oliiveja
  • 300 gvihreitä papuja (pakaste)
  • 500 gtomaattimurskaa
  • 2 tlsokeria
  • 3 rkltuoretta salviaa (silputtuna)
  • 1 dlruokakermaa

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN45 min

Broileri-chorizopata valmistuu näin helposti:

Mausta broileri suolalla ja pippurilla.

Silppua chorizo. Halkaise ja lohko paprika. Huuhtele ja valuta kikherneet ja oliivit.

Levitä uunivuokaan broilerinkoivet, chorizo ja kaikki muut ainekset. Sekoita hieman, jotta kanapadan raaka-aineet leviävät tasaisesti.

Kypsennä broileri-chirozopataa 200-asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia.

Tarjoa broileri-chorizopata salaatin ja halutessasi keitetyn riisin kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä