Maku

BLT-leivät – kerrosleipien kingi, jota sinunkin on kokeiltava

35 min
{
Aktiivinen15 min
Passiivinen20 min
BLT-leivät täytetään pekonilla, salaatilla ja tomaatilla. Tässä versiossa kolmikko täydentyy vielä avokadolla. Klassikkoleivät maistuvat aina!
LA
5
0
Kuvat Timo Pyykkö


Ainekset (4 annosta)

BLT-leivät

  • 14 pekoniviipaletta
  • 8paahtoleipäviipaletta
  • 4 rklmajoneesia
  • 2tomaattia
  • 1 avokado
  • 4salaatinlehteä
Tulosta

BLT-leivät valmistuvat näin:

  1. Asettele pekoniviipaleet neliön malliseksi punokseksi leivinpaperin päälle pellille.
  2. Nosta pekonipunos kylmään uuniin ja säädä uuni 200 asteeseen. Paista noin 20 minuuttia, kunnes pekonit ovat ruskeita.
  3. Valuta pelliltä ylimääräinen rasva talouspaperille ja heitä roskiin. Leikkaa pekonipunos neljäksi neliöksi.
  4. Paahda leivät leivänpaahtimella tai pannulla. Voitele leivät majoneesilla.
  5. Viipaloi tomaatit ja avokado. Huuhtele salaatinlehdet. Kokoa ainekset leipien väliin. Leikkaa leivät halutessasi kolmioiksi.
MITÄ PIDIT?
5
Kommentoi »