Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

BLT-leivät – kerrosleipien kingi, jota sinunkin on kokeiltava

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

BLT-leivät täytetään pekonilla, salaatilla ja tomaatilla. Tässä versiossa kolmikko täydentyy vielä avokadolla. Klassikkoleivät maistuvat aina!

1.3.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
BLT-leivät
14
pekoniviipaletta
8
paahtoleipäviipaletta
4 rkl
majoneesia
2
tomaattia
1
avokado
4
salaatinlehteä

BLT-leivät valmistuvat näin:

  1. Asettele pekoniviipaleet neliön malliseksi punokseksi leivinpaperin päälle pellille.
  2. Nosta pekonipunos kylmään uuniin ja säädä uuni 200 asteeseen. Paista noin 20 minuuttia, kunnes pekonit ovat ruskeita.
  3. Valuta pelliltä ylimääräinen rasva talouspaperille ja heitä roskiin. Leikkaa pekonipunos neljäksi neliöksi.
  4. Paahda leivät leivänpaahtimella tai pannulla. Voitele leivät majoneesilla.
  5. Viipaloi tomaatit ja avokado. Huuhtele salaatinlehdet. Kokoa ainekset leipien väliin. Leikkaa leivät halutessasi kolmioiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt