Maku

Blackened fish

20 min
5
1

Blackened fish

MU
GL
1
5
Teksti Aira Vehaskari, Helena Saine-Laitinen
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 750 gkuhaa (6 nahatonta fileetä)
  • 150 gvoita

Mausteseos

  • 1 1/2 rklpaprikajauhetta
  • 1 1/2 tlsipulijauhetta
  • 1 1/2 tlvalkosipulijauhetta
  • 1 tlcayennenpippuria
  • 1 tlmustapippuria
  • 3/4 tlvalkopippuria
  • 3/4 tloreganoa
  • 3/4 tltimjamia

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Kuivaa kalafileet talouspaperilla. Sulata voi. Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään.

Kuumenna valurautapannu liedellä kuumaksi. Sivele kalat molemmin puolin reilusti voisulalla ja taputtele päälle mausteseosta.

Paista kuhafileet kypsäksi lopussa voisulassa molemmin puolin (noin 2 min/puoli).

Tarjoa blackened fishin lisänä voikastiketta ja pekaanipähkinämaustevoita. Lisäkkeiksi sopivat keitetty riisi tai perunat sekä höyrytetyt kasvikset tai vihersalaatti.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä