Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kerralla enemmän

Koko pellillinen keksejä huippuhelposti – biscoff-peltikeksit katoavat taatusti jo ennen purkitusta

45 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 25 min

Pellin täydeltä keksejä syntyy nopeasti isollekin porukalle. Keksit säilyvät purkitettuna pitkään, elleivät katoa parempiin suihin jo suoraan pelliltä.

23.6.2025
Reseptin ainekset
40 kpl
200 g
voita
2 dl
sokeria
1 prk (400 g)
keksitahnaa (Lotus Biscoff)
2
munaa
5 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
Pinnalle
1 dl
mantelirouhetta

Biscoff-peltikeksit − ohje:

  1. Mittaa voi ja sokeri kattilaan. Sulata sekoitellen, kunnes voi on sulanut. Sekoita keksitahna joukkoon. Lisää munat sekä kuivat aineet ja sekoita taikinaksi.
  2. Taputtele taikina leivinpaperin päälle pellille. Ripottele mantelirouhetta pinnalle. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
  3. Leikkaa keksilevy kuumana paloiksi. Anna jäähtyä ennen kuin irrotat palat toisistaan. Säilytä keksit tiiviissä purkissa, mielellään viileässä.

Vinkki!

Korvaa keksitahna maapähkinävoilla, niin saat vaihtelua makuun. Pinnalle voit ripotella mantelirouheen sijaan myös pistaasi- tai hasselpähkinärouhetta tai kookoshiutaleita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt