Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Bavettea ja rucolapestoa

15 min
8.2.2006
Reseptin ainekset
4 annosta
3 dl
rucolaa
3 dl
tuoretta basilikaa
1 1/2 dl
oliiviöljyä
1/2 dl
auringonkukansiemeniä
1 dl
parmesaanijuustoa (raasteena)
1 tl
mustapippuria
1/4 tl
muskottipähkinää
350 g
pastaa (bavette, Barilla)

Pane rucola, basilika, öljy ja auringonkukansiemenet monitoimikoneen kulhoon. Jauha ainekset tasaiseksi kastikkeeksi. Lisää juusto ja sekoita. Mausta pippurilla ja muskottipähkinällä.

Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan. Sekoita kastike valutettuun pastaan.

Koristele pestopasta-annos rucolalla. Voit myös raastaa tuoretta parmesaania pastan päälle.

•Bavette ja rucolapesto on oiva alkuruoka peri-italialaiseen tyyliin. Voit käyttää myös valmista pestokastiketta. •Pestopastan muunnat helposti ruokaisammaksi: - Paista pannulla nopeasti 150 grammaa katkarapuja. Lisää 100 grammaa halkaistuja kirsikkatomaatteja. Kääntele pestopastan joukkoon. - Kuutioi tähteeksi jääneitä keitettyjä perunoita ja lämmitä ne pikaisesti pannulla. Kiehauta 100 grammaa vihreitä papuja. Sekoita pastan joukkoon.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt