Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Bataattilaatikko

1 h 50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 30 min

Bataattilaatikko on joulupöydän herkullinen tulokas, joka on löytänyt paikkansa perinteisten laatikoiden rinnalta. Pehmeän kermainen, sopivan siirappinen bataattilaatikko maistuu kaikille. Poimi resepti ja katso videolta vinkit, joilla valmistat elämäsi parhaan bataattilaatikon!

19.12.2017
Reseptin ainekset
8 annosta
Bataattilaatikko
1 kg
bataattia
2 dl
kuohukermaa
½ dl
korppujauhoja
½ dl
siirappia
1
muna
1 tl
suolaa
½ tl
inkivääriä
¼ tl
valkopippuria
¼ tl
muskottipähkinää
Pinnalle
1 rkl
korppujauhoja
2 rkl
voita

Bataattilaatikko – ohje:

  1. Kuori ja lohko bataatit. Keitä tai höyrytä palat kypsiksi. Valuta vesi pois ja survo bataatit.
  2. Lisää loput aineet ja vatkaa seos sähkövatkaimella kuohkeaksi.
  3. Kumoa bataattiseos voideltuun uunivuokaan. Painele pintaan kuvioita lusikalla ja ripottele päälle korppujauhoja.
  4. Vuole bataattilaatikon päälle vielä voinokareita.
  5. Kypsennä bataattilaatikkoa 175-asteisessa uunissa noin tunti.
  6. Tarjoa bataattilaatikko jouluruokien lisukkeena.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt