Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Balsamicokirsikat ja mustapippurijäätelö

55 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 25 min
17.8.2008
Reseptin ainekset
6 annosta
500 g
kirsikoita
2 rkl
sokeria
1 1/2 rkl
balsamiviinietikkaa
Mustapippurijäätelö
2 dl
kuohukermaa
150 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
1 1/2 dl
tomusokeria
1
sitruuna
1
limetti
1/4 tl
mustapippuria
Koristeeksi
6
kirsikkaa

Poista kirsikoista varret. Puolita marjat ja poista kivet. Ripottele päälle sokeri ja balsamiviinietikka. Anna marjojen marinoitua hetki jääkaapissa.

Valmista jäätelö. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja lisää sekaan ranskankerma edelleen hieman vaahdottaen.

Mausta seos sokerilla sekä hyvin pestyjen sitrusten kuorilla ja mehuilla. Rouhi joukkoon muutama kierros mustapippuria. Valmista massa jäätelökoneella ohjeen mukaisesti.

Annostele hieman valutetut balsamicokirsikat maljoihin ja lusikoi päälle valmis jäätelö. Koristele balsamicokirsikat ja jäätelö mustapippurirouhaisuilla ja kirsikoilla.

Vinkki!

Voit myös notkistaa kaupan vaniljajäätelön ja maustaa sen ohjeen mukaan sitrushedelmillä ja mustapippurilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt