Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Baba ganoush

1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min

Libanonilainen munakoisotahna eli baba ganoush on helppo illanistujaisruoka. Tarjoa ihanan tahnan lisäksi itse paistettua pitaleipää, oliiveja ja salaattia.

23.11.2015
Reseptin ainekset
8 annosta
Baba ganoush
2
munakoisoa
2
valkosipulinkynttä (murskattuna)
2 rkl
seesamitahnaa eli tahinia
1
sitruunan mehu
2 rkl
oliiviöljyä
1 1/2 tl
sormisuolaa
1/2 tl
mustapippuria
3 rkl
tuoreyrttiseosta (lehtipersiljaa ja minttua, silputtuna)
Pinnalle
2 rkl
oliiviöljyä
1/4
granaattiomenaa (siemeniä)

Baba ganoush valmistuu näin:

  1. Pistele munakoisot haarukalla ja paahda 200-asteisessa uunissa noin tunti.
  2. Halkaise munakoisot ja kaavi sisus kulhoon. Lisää muut aineet ja murskaa seos haarukalla. Jos haluat tahnasta sileää, käytä sauvasekoitinta.
  3. Pane tahna tarjoilukulhoon ja valuta pinnalle oliiviöljyä. Lisää koristeeksi granaattiomenan siemeniä.

Jos haluat munakoisotahnasta mausteisemman, lisää jeeraa ja chiliä. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt