Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Avokadomousse

10 min

Avokadotahna, joka on niin kuohkea ja kermainen, että mousseksikin sitä voi kutsua. Sopii erityisen hyvin kalaruokien kera tarjottavaksi, mutta myös kasvisten dippailuun ja kanasalaatin kastikkeeksi.

12.7.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
avokado punnittu kuorineen ja kivineen
2 kpl
valkosipulin kynsi hienonnettuna
1 rkl
inkivääriä (2 x 2 cm pala)
1 kpl
limeä
2 dl
kermaviiliä (rasvaa 10-12 %, vähälaktoosinen)
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
jauhettua korianteria
1 rkl
hunajaa

Poista avokadosta kuoret ja kivi ja lisää avokadonliha blenderiin. Kuori ja pilko pieneksi inkivääri ja valkosipuli. Purista limestä mehu blenderiin. Lisää loput ainekset blenderiin ja aja tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Tarjoa uunilohen, uusien perunoiden ja tillin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt