


Avokadomousse
10 min
Avokadotahna, joka on niin kuohkea ja kermainen, että mousseksikin sitä voi kutsua. Sopii erityisen hyvin kalaruokien kera tarjottavaksi, mutta myös kasvisten dippailuun ja kanasalaatin kastikkeeksi.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
avokado punnittu kuorineen ja kivineen
2 kpl
valkosipulin kynsi hienonnettuna
1 rkl
inkivääriä (2 x 2 cm pala)
1 kpl
limeä
2 dl
kermaviiliä (rasvaa 10-12 %, vähälaktoosinen)
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
jauhettua korianteria
1 rkl
hunajaa
Poista avokadosta kuoret ja kivi ja lisää avokadonliha blenderiin. Kuori ja pilko pieneksi inkivääri ja valkosipuli. Purista limestä mehu blenderiin. Lisää loput ainekset blenderiin ja aja tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
Tarjoa uunilohen, uusien perunoiden ja tillin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat