Kotivinkki

Avokadokeittoa vaivattomampaa arkiruokaa et löydä! Nakkaa raaka-aineet tehosekoittimeen, anna surista ja nauti välittömästi

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Avokadokeitto sopii mainiosti kevyeksi lounaaksi tai virkistäväksi, nälkää herätteleväksi alkupalaksi. Viimeistele kauniin vihreät annokset avokadopaloilla, korianterilla ja maissilastuilla, tarjoile ja nauti heti!
KA
0
0
Julkaistu: 20.4.2020


Ainekset (4 annosta)

  • 3 avokadoa
  • 1kurkku
  • 4kevätsipulia
  • 1vihreä chili
  • 1ruukku korianteria
  • 1limetin mehu
  • 2 dlvettä
  • 2 rklkasvisfondia
  • 2 dlturkkilaista jogurttia
  • ½ tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria myllystä

Lisäksi

  • avokadoa
  • maissilastuja (chilimaustettuja)
  • korianteria
Tulosta

Avokadokeitto valmistetaan näin:

  1. Halkaise avokadot, poista kivet ja irrota hedelmäliha. Leikkaa halutessasi puolikas avokado pieniksi kuutioiksi viimeistelyä varten. Nosta loput avokadot monitoimikoneen kulhoon.
  2. Kuori ja halkaise kurkku, poista siemenet ja paloittele se. Hienonna kevätsipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa paloiksi.
  3. Nosta ainekset monitoimikoneen kulhoon, lisää korianteri ja purista limen mehu. Lisää vesi, kasvisfondi, jogurtti, suola ja pippuri. Soseuta ainekset tasaiseksi.
  4. Viimeistele avokadokeitot avokadopaloilla, maissilastuilla ja korianterilla. Tarjoa heti.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »