Avokadokeittoa vaivattomampaa arkiruokaa et löydä! Nakkaa raaka-aineet tehosekoittimeen, anna surista ja nauti välittömästi
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Avokadokeitto sopii mainiosti kevyeksi lounaaksi tai virkistäväksi, nälkää herätteleväksi alkupalaksi. Viimeistele kauniin vihreät annokset avokadopaloilla, korianterilla ja maissilastuilla, tarjoile ja nauti heti!
KA
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 20.4.2020

Avokadokeittoa vaivattomampaa arkiruokaa et löydä! Nakkaa raaka-aineet tehosekoittimeen, anna surista ja nauti välittömästi
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 3 avokadoa
- 1kurkku
- 4kevätsipulia
- 1vihreä chili
- 1ruukku korianteria
- 1limetin mehu
- 2 dlvettä
- 2 rklkasvisfondia
- 2 dlturkkilaista jogurttia
- ½ tlsuolaa
- ½ tlmustapippuria myllystä
Lisäksi
- avokadoa
- maissilastuja (chilimaustettuja)
- korianteria
Avokadokeitto valmistetaan näin:
- Halkaise avokadot, poista kivet ja irrota hedelmäliha. Leikkaa halutessasi puolikas avokado pieniksi kuutioiksi viimeistelyä varten. Nosta loput avokadot monitoimikoneen kulhoon.
- Kuori ja halkaise kurkku, poista siemenet ja paloittele se. Hienonna kevätsipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa paloiksi.
- Nosta ainekset monitoimikoneen kulhoon, lisää korianteri ja purista limen mehu. Lisää vesi, kasvisfondi, jogurtti, suola ja pippuri. Soseuta ainekset tasaiseksi.
- Viimeistele avokadokeitot avokadopaloilla, maissilastuilla ja korianterilla. Tarjoa heti.

Tahini-hernesosekeitto – keitä torstain toivekeitto vaihteeksi pakasteherneistä
Maku

Jogurttikeitto kurkulla
Kotivinkki

Kurkkukeitto – lämmin alkuruoka, joka yllättää raikkaalla maullaan
Kotivinkki

Pehmeä parsakaalikeitto
Maku

Kesäkurpitsakeitto – helppo ja herkullinen sosekeitto, joka hurmaa yksinkertaisuudellaan
Kotivinkki

Gazpacho (kylmä espanjalainen kasviskeitto)
Maku

Pinaattikeitto avokadolla
Kotivinkki

Kurkkugazpacho
Maku