


Argentiinalainen grillilihalajitelma (Asado)
2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min
Reseptin ainekset
6 annosta
600 g
naudanlihaa (entrecotea tai fileetä)
600 g
lampaanfileetä (tai karitsan paahtopaistia)
600 g
grillimakkaraa (erilaisia)
1 rkl
sormisuolaa
Ota lihat huoneenlämpöön pari tuntia ennen grillaamista. Ripottele lihoille sormisuolaa ja anna maustua.
Kuumenna grilli. Kypsennä lihat haluttuun kypsyysasteeseen. Grillaa makkarat rapeakuorisiksi.
Argentiinalaiseeen tapaan lihaa on tarjolla montaa eri laatua ja kaikkea runsaasti.
- Digitaalinen sisälämpömittari on kätevä apu kypsyysasteen toteamisessa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat