Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Eteläamerikkalaiset arepas-leivät haastavat perinteiset hampparit – herkullinen täyte valmistuu tonnikalasta ja kasviksista

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Arepas-leivät muistuttavat hieman hampurilaista, mutta pihvin sijaan leipätaskut täytetään tonnikalalla ja kasviksilla. Gluteenitonta ruokavaliota noudattavien iloksi leipäset valmistetaan maissijauhoista.

11.6.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
8 dl
maissijauhoja
3 dl
vettä
½ tl
suolaa
Paistaminen
2 rkl
rypsiöljyä
Täyte
1 prk (200/150 g)
tonnikalaa öljyssä
1
punasipuli
2
tomaattia
½ rku
korianteria
½ dl
majoneesia

Arepas-leivät valmistetaan näin:

  1. Mittaa jauhot kulhoon. Lisää vesi ja suola ja sekoita taikinaksi.
  2. Kasta kädet haaleaan veteen ja ota taikinasta pieni pala. Pyörittele se palloksi ja taputtele litteäksi kämmenten välissä.
  3. Paista leipäsiä ensin pari minuuttia kuumalla pannulla öljyssä niin, että pinta saa väriä. Paista leipiä vielä 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  4. Valuta tonnikala. Hienonna sipuli, tomaatit ja korianteri. Yhdistä täytteen ainekset ja lisää sekaan majoneesi.
  5. Leikkaa kypsät arepa-leivät halki ja lusikoi väliin tonnikalatäytettä. Viimeistele korianterin lehdillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt