Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Appelsiinivaahto

1 h 25 min
{
Aktiivinen 1 h 0 min
Passiivinen 25 min

Raikkaan makuinen appelsiinimousse on ihanan kuohkea jälkiruoka! Hurmaava tapa tarjota mousse on lusikoida vaahto appelsiininkuoreen.

23.4.2009
Reseptin ainekset
6 annosta
4 kpl
liivatelehteä
1 dl
appelsiinitäysmehua
2 kpl
appelsiinia
1 kpl
munaa
1/2 dl
sokeria
2 1/2 dl
vaahtouttuvaa vaniljakastiketta
1 rkl
kahvilikööriä

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kuumenna mehu mikroaaltouunissa. Puserra liivatelehdistä vasi pois ja sulata ne kuumaan mehuun. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Kuori appelsiinit ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi.

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi ja lisää mehuseos. Vatkaa myös vanilijakastike vaahdoksi ja sekoita vaahdot keskenään. Lisää appelsiinit varovasti joukkoon. Mausteeksi sopii kahvilikööri.

Annostele vaahto jälkiruokamaljoihin. Halutessasi voit tarjota moussen myös koverretuista appelsiineista. Ripottele pinnalle koristerakeita ja laita jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt