Tee ensin sokeroidut appelsiininkuoret. Leikkaa huolellisesti pestyn appelsiinin kuoret perunankuorimisveitsellä ohuelti. Leikkaa kuori erittäin ohuiksi tikuiksi. Kumoa kuoritikut kiehuvaan veteen ja keitä minuutin verran. Valuta kuoret. Mittaa kattilaan sokeri ja vesi, kuumenna kunnes sokeri liukenee. Lisää nyt mukaan kuoritikut ja anna kiehua 8–10 minuuttia, kunnes kuoret ovat kuultavia. Nosta ne jäähtymään leivinpaperin päälle. Kuoritikut säilyvät ilmatiiviissä tölkissä muutaman päivän.
Raasta marsipaania kulhoon, lisää konjakki sekä appelsiinin kuoriraaste. Sekoita tasaiseksi. Muotoile seoksesta neliömäinen tanko ja leikkaa sen noin 10 g paloiksi.
Sulata kuorrutussuklaa, kasta marsipaanipalat suklaaseen, nosta leivinpaperille kovettumaan ja koristele kuoritikuilla.