Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Suosikkipasta

Antti Reinin pasta alla carbonara on helppo ja nopea, mutta todella herkullinen – testaa näyttelijän luotto-ohjetta!

20 min

Näyttelijä Antti Reini on tarkka pasta carbonaran valmistamisesta. ”Lihan tulee olla italialaista suolalihaa, eikä kermaa saa käyttää missään tapauksessa!”

Reseptin ainekset
4 annosta
300–400 g
pastaa
noin 160 g
guancialea tai pekonia
2 dl
pecorinojuustoa raastettuna
3
keltuaista
pastan keitinvettä
mustapippuria

Antti Reinin pasta alla carbonara – ohje:

  1. Kuutioi guanciale. Ruskista kuutiot kuivalla pannulla lämpöä hiljalleen nostaen. Siirrä lihat sivuun ja jätä rasva pannulle.
  2. Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Yhdistä keltuaiset ja raastettu juusto kulhossa. Sekoita.
  4. Valuta pasta, mutta säästä noin desi keitinvettä.
  5. Siirrä kypsä pasta pannulle rasvan päälle ja lisää sekaan hieman pastan keitinvettä.
  6. Kaada päälle muna-juustoseos ja sekoita. Lisää tarvittaessa keitinvettä. Ripottele päälle paistettu liha. Mausta mustapippurilla.

Tiesitkö?

Italialainen suolaliha guanciale valmistetaan porsaanposkesta, ja se muistuttaa pekonia.

Vinkki!

Laita ylijääneet valkuaiset rasiaan jääkaappiin ja käytä seuraavana aamuna munakkaaseen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt