Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Luksusta salaattiin! Täydellinen antipastosalaatti valmistuu uunitomaateista, kesäkurpitsasta, parmankinkusta ja burratasta

1 h 30 min
{
Aktiivinen 1 h 0 min
Passiivinen 30 min

Ylelliset makuaineet tekevät pikkujoulusalaatista juhlavan! Tämä antipastosalaatti hurmaa marinoiduilla ja paahdetuilla kasviksilla sekä luksusmozzarellalla eli burratalla. Halutessasi voit koota koko komeuden vihersalaattipedille.

10.11.2021
Reseptin ainekset
6 annosta
1
kesäkurpitsaa
2–3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunamehua
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 pkt (100 g)
parmankinkkua
1 (250 g)
burrata
Uunitomaatit
500 g
luumukirsikkatomaatteja
1 rkl
sokeria
1 tl
chilihiutaleita
1 rkl
oliiviöljyä
½ tl
mustapippuria
½–1 tl
suolaa

Antipastosalaatti valmistuu näin:

  1. Valmista ensin uunitomaatit: Pese ja halkaise tomaatit. Laita ne kulhoon ja sekoita joukkoon sokeri, chilihiutaleet, öljy ja mausteet. Kaada pellille leivinpaperin päälle ja käännä tomaatit leikkuupinta ylöspäin. Paahda tomaatteja tunti uunissa 130 asteessa.
  2. Pese kesäkurpitsa. Höylää siitä juustohöylällä pitkiä, ohuita siivuja. Laita siivut kulhoon ja lisää sitruunamehu, öljy ja mausteet. Anna marinoitua tomaattien paahtumisen ajan.
  3. Laita parmankinkut pellille leivinpaperin päälle ja paahda uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita. Varo polttamasta.
  4. Laita kesäkurpitsat vadille, lisää päälle uunitomaatteja ja murusteltua parmankinkkua. Lisää lopuksi halkaistu burrata. Nauti antipastosalaatti leivän kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt