Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Antellin valkosipulikeitto

45 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 20 min
19.2.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
100 g
valkosipulinkynttä (solo-lajike)
600 g
perunaa
300 g
palsternakkaa
300 g
purjoa
2 rkl
voita
1/4 tl
mustapippuria
12 dl
vettä
1 kpl
kasvisliemikuutiota
1 tl
merisuolaa
2 dl
ruokakermaa

Paahda kuorimattomia valkosipuleita 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes valkosipulit ovat pehmeitä ja kypsiä.

Kuori ja paloittele perunat ja palsternakka. Silppua halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuullota kasvikset kattilassa voissa. Lisää kuoritut valkosipulit ja mustapippuri. Paista vielä hetki.

Lisää vesi, liemikuutio ja suola. Keitä noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää kerma ja kiehauta valkosipulikeitto.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella, tarkista valkosipulikeiton maku.

Tarjoa Antellin valkosipulikeitto leipäkrutonkien, yrttiöljyn ja maitovaahdon kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt