Maku

Siskonmakkarakastike on Anni Hautalan arkisuosikki – nappaa juontajan supernopea resepti!

20 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
Helppo siskonmakkarakastike on yksi juontaja Anni Hautalan arkisista ruokasuosikeista. Kermainen kastike on vikkelä valmistaa, ja se sopii tarjottavaksi niin perunan kuin pastan kanssa.
GL
3.9
0
Julkaistu: 5.10.2021


Ainekset (4 annosta)

  • 1sipuli
  • 1 pkt (400 g) siskonmakkaraa
  • 2 tl tomaattipyreetä
  • 2 dlkermaa
  • ½ dl vettä
  • 2 tl kokojyväsinappia
  • suolaa ja pippuria
  • rypsiöljyä (paistamiseen)
Tulosta

Anni Hautalan siskonmakkarakastike valmistuu näin:

  1. Kuullota silputtu sipuli pannulla tilkassa öljyä ja ota hetkeksi pannulta syrjään.
  2. Lisää pannulle tilkka öljyä. Purista pannulle siskonmakkarapallerot, ja kun ne ovat paistuneet, lisää kuullotettu sipuli ja tomaattipyree.
  3. Lisää kerma, vesi, sinappi, suola ja pippuri. Anna hautua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.
  4. Tarjoa keitetyn perunan, pastan tai vaikka perunamuusin kera.

Vinkki!

Voit käyttää siskonmakkaran tilalla myös muita raakamakkaroita.

Radiosta ja tv:stä tutun juontajan uusi reseptikokoelma Annin Ruokakirja 3 (Otava) ilmestyi syyskuussa 2021. Annin siskonmakkarakastikkeen resepti on julkaistu kirjassa.

Tilaa Meillä kotona -uutiskirje!
Saat ihanat kodit, sisustusideat, puutarhavinkit, DIY-ohjeet ja reseptit sähköpostiisi kaksi kertaa viikossa
Kommentoi »