Siskonmakkarakastike on Anni Hautalan arkisuosikki – nappaa juontajan supernopea resepti!
20 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
10 minHelppo siskonmakkarakastike on yksi juontaja Anni Hautalan arkisista ruokasuosikeista. Kermainen kastike on vikkelä valmistaa, ja se sopii tarjottavaksi niin perunan kuin pastan kanssa.
GL
4
Julkaistu 5.10.2021

Siskonmakkarakastike on Anni Hautalan arkisuosikki – nappaa juontajan supernopea resepti!
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 1sipuli
- 1 pkt (400 g) siskonmakkaraa
- 2 tl tomaattipyreetä
- 2 dlkermaa
- ½ dl vettä
- 2 tl kokojyväsinappia
- suolaa ja pippuria
- rypsiöljyä (paistamiseen)
Anni Hautalan siskonmakkarakastike valmistuu näin:
- Kuullota silputtu sipuli pannulla tilkassa öljyä ja ota hetkeksi pannulta syrjään.
- Lisää pannulle tilkka öljyä. Purista pannulle siskonmakkarapallerot, ja kun ne ovat paistuneet, lisää kuullotettu sipuli ja tomaattipyree.
- Lisää kerma, vesi, sinappi, suola ja pippuri. Anna hautua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.
- Tarjoa keitetyn perunan, pastan tai vaikka perunamuusin kera.
Vinkki!
Voit käyttää siskonmakkaran tilalla myös muita raakamakkaroita.
Radiosta ja tv:stä tutun juontajan uusi reseptikokoelma Annin Ruokakirja 3 (Otava) ilmestyi syyskuussa 2021. Annin siskonmakkarakastikkeen resepti on julkaistu kirjassa.

Siskonmakkara-pastakeitto – kokeile tuttua arkiruokaa uudella tavalla!
Maku

Siskonmakkarapihvit – keitosta tutut pallerot ihastuttavat uudessa muodossa
Maku

Keltainen siskonmakkarakeitto – koko perheen arkiruokasuosikki maustetaan currylla
Maku

Siskomakkararagu – italialaisklassikon uudessa versiossa jauheliha korvataan siskonmakkaroilla
Maku

Siskonmakkarakeitto
Maku

Uunimakkara – retroherkku vailla vertaa!
Meillä kotona

Nikkarin vuoka valmistuu edullisista aineksista – ota nostalginen resepti arkiruokalistallesi!
Maku

Makkaracarbonara – raakamakkarapallerot ihastuttavat arkipastassa
Maku