Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Amarula-kaneli-valkosuklaamousse

2 h 40 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 2 h 0 min
23.6.2009
Reseptin ainekset
8 annosta
2 kpl
liivatelehteä
1 1/2 dl
tomusokeria
3 kpl
munaa
4 dl
kermalikööriä (Amarula)
200 g
valkosuklaata
2 tl
kanelia
4 dl
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
Koristeluun
50 g
valkosuklaata

Pane liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään. Vaahdota keltuaiset ja tomusokeri, lisää joukkoon likööri. Sulata valkosuklaa miedolla lämmöllä mikrossa ja lisää suklaasula munavaahtoon.

Yhdistä kaneli ranskankermaan ja lisää muna-suklaaseokseen. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Purista liivatteista vesi ja sulata liivatteet tilkkaan kuumaa vettä.

Lisää liivateseos ohuena nauhana mousseen. Nostele sekaan lopuksi valkuaisvaahto. Kaada seos isoon kulhoon tai pieniin annosmaljoihin ja anna jähmettyä pari tuntia ennen tarjoilua.

Koristele annokset. Sulata 50 grammaa valkosuklaata miedolla lämmöllä mikrossa. Kaada suklaasula pieneen pussiin, leikkaa pussin kulmasta pieni pala pois ja pursota sen kautta leivinpaperille koristeita.

Pane koristeet jääkaappiin jähmettymään ja asettele ne annoksille juuri ennen tarjoilua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt