Maku

Aito porilainen

5 min
{
Aktiivinen5 min
Passiivinen
Porilainen, se aito ja alkuperäinen!
2.89
0
Kuvat Perinneruokaa prkl


Ainekset (4 annosta)

  • 8 kplpaahtoleipäviipaletta
  • 4 kplmetsästäjänmakkaraa (n. 1 sentin viipaleita)
  • 1 kplsipuli (hakkeena tai suikaleina)
  • 4 tlsinappia
  • 4 tlketsuppia
  • 4 rklkurkkusalaattia
Tulosta

Paahda paahtoleivät pannulla. Paista Metsästäjä-makkara myös pannulla voita käyttäen. 

Viipaloi sipuli suikaleiksi tai tee siitä hakkelusta. 

Kokoa leipä niin, että kahden paahdetun leivänpalasen välistä löytyy siivu Metsästäjä-makkaraa, sipulia, kurkkusalaattia, sinappia ja ketsuppia. 

Nauti porilainen!

Mikäli et löydä metsästäjänmakkaraa, tilalla voi käyttää sipuliteemakkaraa, jota on paremmin saatavilla.
MITÄ PIDIT?
2.89
Kommentoi »