


Aito porilainen
5 min
Porilainen, se aito ja alkuperäinen!
Reseptin ainekset
4 annosta
8 kpl
paahtoleipäviipaletta
4 kpl
metsästäjänmakkaraa (n. 1 sentin viipaleita)
1 kpl
sipuli (hakkeena tai suikaleina)
4 tl
sinappia
4 tl
ketsuppia
4 rkl
kurkkusalaattia
Paahda paahtoleivät pannulla. Paista Metsästäjä-makkara myös pannulla voita käyttäen.
Viipaloi sipuli suikaleiksi tai tee siitä hakkelusta.
Kokoa leipä niin, että kahden paahdetun leivänpalasen välistä löytyy siivu Metsästäjä-makkaraa, sipulia, kurkkusalaattia, sinappia ja ketsuppia.
Nauti porilainen!
Mikäli et löydä metsästäjänmakkaraa, tilalla voi käyttää sipuliteemakkaraa, jota on paremmin saatavilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat