


Ailan suppilovahverokeitto
40 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 15 min
Reseptin ainekset
4 annosta
150 g
suppilovahveroita
1 kpl
sipulia (hienonnettuna)
2 rkl
voita
3 rkl
vehnäjauhoja
8 dl
vettä
1 kpl
kasvisliemikuutiota
2 dl
ruokakermaa
1/4 tl
mustapippuria
3 rkl
persiljaa (hienonnettuna)
1 tl
rakuunaa
Hienonna puhdistetut sienet.
Kuullota sipulikuutiot voissa, lisää sienet ja vehnäjauhot sekä vesi ja liemikuutio. Kuumenna sekoittaen, kunnes keitto sakenee.
Soseuta sauvasekoittimella hienoksi. Lisää kerma. Anna kiehua hiljalleen 10–15 minuuttia.
Mausta suppilovahverokeitto rakuunalla ja persiljalla. Nauti höyryävä suppiskeitto tuoreen ruisleivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat