Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ailan suppilovahverokeitto

40 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 15 min
13.10.2009
Reseptin ainekset
4 annosta
150 g
suppilovahveroita
1 kpl
sipulia (hienonnettuna)
2 rkl
voita
3 rkl
vehnäjauhoja
8 dl
vettä
1 kpl
kasvisliemikuutiota
2 dl
ruokakermaa
1/4 tl
mustapippuria
3 rkl
persiljaa (hienonnettuna)
1 tl
rakuunaa

Hienonna puhdistetut sienet.

Kuullota sipulikuutiot voissa, lisää sienet ja vehnäjauhot sekä vesi ja liemikuutio. Kuumenna sekoittaen, kunnes keitto sakenee.

Soseuta sauvasekoittimella hienoksi. Lisää kerma. Anna kiehua hiljalleen 10–15 minuuttia.

Mausta suppilovahverokeitto rakuunalla ja persiljalla. Nauti höyryävä suppiskeitto tuoreen ruisleivän kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt