Maku

Ailan suppilovahverokeitto

40 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
15 min
MU
4.3
2
Julkaistu: 13.10.2009


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 150 gsuppilovahveroita
  • 1 kplsipulia (hienonnettuna)
  • 2 rklvoita
  • 3 rklvehnäjauhoja
  • 8 dlvettä
  • 1 kplkasvisliemikuutiota
  • 2 dlruokakermaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 3 rklpersiljaa (hienonnettuna)
  • 1 tlrakuunaa
Tulosta

 Hienonna puhdistetut sienet.

Kuullota sipulikuutiot voissa, lisää sienet ja vehnäjauhot sekä vesi ja liemikuutio. Kuumenna sekoittaen, kunnes keitto sakenee.

Soseuta sauvasekoittimella hienoksi. Lisää kerma. Anna kiehua hiljalleen 10–15 minuuttia.

Mausta suppilovahverokeitto rakuunalla ja persiljalla. Nauti höyryävä suppiskeitto tuoreen ruisleivän kanssa.

2 kommenttia