Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ahvenletut

1 h 5 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 40 min
Reseptin ainekset
4 annosta
Taikina
3 dl
kevytmaitoa
3 dl
ruokakermaa
3 dl
vehnäjauhoja
2 kpl
munaa
2 rkl
ruohosipulia (hienonnettuna)
2 rkl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)
3/4 tl
suolaa
Lisäksi
3 kpl
ahvenia (fileinä)
Paistamiseen
3 rkl
voita

Vatkaa kaikki taikinan aineet kulhossa tasaiseksi. Turvota taikinaa vähintään puoli tuntia.

Leikkaa ahvenfileet parin sentin suikaleiksi. Lisää taikinaan.

Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä ruokalusikallinen voita. Kun voi on kuplinut ja vähän ruskistunut, kaada pannulle kauhallinen taikinaa. Levitä taikina lastalla tai kallistelemalla pannua.

Kun pinta on hyytynyt, kiepsauta räiskäle ympäri ja paista toinenkin puoli ahvenletusta.

Tarjoa ahvenletut sellaisinaan tai halutessasi vaikkapa tomaattilohkojen ja fetajuuston kera huikopalaksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt