


Aasialainen liha-nuudelisalaatti
Varhaiskaali sopii loistavasti myös juhlavamman salaatin pohjaksi. Marinoi kaali ja nuudelit kivan rapsakaksi salaattipohjaksi.
Ota naudanliha huoneenlämpöön 30 min ennen paistamista.
Liota lasinuudeleita pakkauksen ohjeen mukaan kuumassa vedessä. Valuta.
Sekoita kastikkeen ainekset.
Suikaloi varhaiskaali, silppua korianteri, hienonna selleri ja kuutioi meloni. Sekoita salaattipohjan ainekset kastikkeeseen.
Kuumenna öljy pannulla. Paista pihvejä 3–4 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääri pihvit folioon vetäytymään hetkeksi ja leikkaa viipaleiksi.
Kokoa salaatti kaalipohjasta, lasinuudeleista ja lihasta.
Viimeistele kaalisalaatti seesaminsiemenillä ja limettilohkoilla. Koristele halutessasi syötävillä kukilla.
Voit korvata pihvit hyvin naudanlihasuikaleilla.