Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Aasialainen liha-nuudelisalaatti

25 min

Varhaiskaali sopii loistavasti myös juhlavamman salaatin pohjaksi. Marinoi kaali ja nuudelit kivan rapsakaksi salaattipohjaksi.

13.6.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
naudan entrecôtepihviä (à 200 grammaa)
2 rkl
rypsiöljyä
3/4 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Salaattipohja
100 g
lasinuudeleita
400 g
varhaiskaalia
tuoretta korianteria (1 ruukku)
3 kpl
varsisellerin vartta
400 g
cantaloupemelonia
2 dl
itusekoitusta
Kastike
1 kpl
chiliä (hienonnettuna)
2 rkl
hunajaa
1 0
limetin mehu
1 rkl
riisiviinietikkaa
1 rkl
seesamiöljyä
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
soijakastiketta
Lisäksi
3 rkl
seesaminsiemeniä (paahdettuna)
1 kpl
limettiä (lohkottuna)
1 rkl
syötäviä kukkia

Ota naudanliha huoneenlämpöön 30 min ennen paistamista.

Liota lasinuudeleita pakkauksen ohjeen mukaan kuumassa vedessä. Valuta.

Sekoita kastikkeen ainekset.

Suikaloi varhaiskaali, silppua korianteri, hienonna selleri ja kuutioi meloni. Sekoita salaattipohjan ainekset kastikkeeseen.

Kuumenna öljy pannulla. Paista pihvejä 3–4 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääri pihvit folioon vetäytymään hetkeksi ja leikkaa viipaleiksi.

Kokoa salaatti kaalipohjasta, lasinuudeleista ja lihasta.

Viimeistele kaalisalaatti seesaminsiemenillä ja limettilohkoilla. Koristele halutessasi syötävillä kukilla.

Voit korvata pihvit hyvin naudanlihasuikaleilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt