Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

3 x dippi

1 h 0 min
Reseptin ainekset
10 annosta
Kurkku-jalapenodippi
1 kpl
kurkku, kuorineen
2 kpl
tuoretta, vihreää jalapenoa
3,5 dl
turkkilaista jogurttia
1 kpl
valkosipulinkynsi silputtuna
1 tl
limemehua
1 dl
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
suolaa ja mustapippuria
Feta-oliividippi
2/3 kpl
fetaa murennettuna (paketti)
2 dl
turkkilaista jogurttia
1 kpl
valkosipulinkynsi silputtuna
0,5 dl
tuoretta ruohosipulia silputtuna
0,7 dl
kalamataoliiveja silputtuna
1 rkl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä
Salsa
6-8 kpl
kypsää tomaattia
1 tl
tuore punainen chili silputtuna
1 kpl
punasipuli hienonnettuna
0,5-1 dl
tuoretta korianteria hienonnettuna
suolaa ja mustapippuria

Kurkkudippi

Pese kurkku ja leikkaa se pienemmiksi paloiksi. 

Halkaise tuoreet jalopenot ja poista siemenet. 

Lisää kurkku ja jalapenot monitoimilaitteeseen.

Surauta tasaiseksi. 

Purista joukosta ylimääräinen neste ja lisää kurkku-jalapenosekoitus takaisin monitoimilaitteeseen. 

Lisää jogurtti. 

Lisää ranskankerma.

Silppua valkosipulinkynsi. 

Lisää valkosipuli monitoimilaitteeseen. 

Purista sekaan limemehua.

Mausta suolalla ja pippurilla. 

Surraa tasaiseksi. Dippi jää aika löysäksi. 

*

Feta-oliividippi

Lisää monitoimikoneeseen feta ja jogurtti. 

Silppua oliivit ja valkosipulinkynnet sekä ruohosipuli. 

Lisää nekin monitoimilaitteeseen. 

Lisää sitruunamehu ja mustapippuria. En lisännyt dippiin lainkaan suolaa, koska feta on niin suolaista. 

Surauta tasaiseksi, paksuksi tahnaksi. 

*

Salsa

Kuutioi kypsät tomaatit. 

Silppua tuore, punainen chili (poista halutessasi siemenet). 

Silppua punasipuli. 

Sekoita ja mausta tuoreella korianterilla, suolalla ja mustapippurilla. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt