Maku

Hirveä grillissä

Mainos

Hei! Kesä ja grillikausi lähestyy. Pakkasessa olisi vielä hirvenlihaa. Millaista hirvenliha olisi grillattuna? Miten kannattaa grillipihvit valmistaa? Löytyisikö vinkkejä…

Teksti Uura Hagberg

Asiantuntija vastaa:

Hei Susanna!

Kyllä vaan, grillauskausi on jälleen alkamassa. Hirvenlihaa voi grillata samaan tapaan kuin naudanlihaakin. Liian kuumia lämpötiloja kannattaa välttää, jotta riistaan ei tule metallista makua. Mureasta vasasta voi hyvin grillata fileitä ja paisteja. Paahtopaisti on yleensä paisteista pehmein. Raavaasta grillaukseen suositellaan erityisesti ulko- ja sisäfileetä sekä entrecôtea, jos sellaista on saatavilla.

Kurkkaa lisää vinkkejä grillausteemastamme. Kuvan herkulliset colamarinoidut vartaat löydät täältä.

Onnistuneita grillaushetkiä!

Julkaistu: 24.3.2017

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös nämä