Ylellisyyttä terassille! Asuntomessujen porealtaat kutsuvat pulahtamaan
Piha ja puutarha
Ylellisyyttä terassille! Asuntomessujen porealtaat kutsuvat pulahtamaan
Mikkelin asuntomessutalojen porealtaat tuovat luksusta terassille: miksi mennä kylmään Saimaaseen kun lämpimässäkin voi pulikoida? Katso tästä parhaat palat!
Julkaistu 4.8.2017
Meillä kotona

Reilunkokoinen uima-allas tuo pihalle aivan uudenlaisen käyttötarkoituksen ja pidentää uimakautta ainakin parilla kuukaudella, jopa enemmänkin. Tämä Helmi630-allas on varustettu katteella, joka estää sadeveden, siitepölyn ja lehtien kerääntymisen altaaseen. Altaan ohjehinta on reilut 12 000 euroa, kate reilun 10 000 euroa lisää. Altaan kruunaa Olotar-piharakennus Poolhouse, jossa on hyvä lämmitellä pulikoinnin lomassa.

Kohde 18, Casa WelliKulho (Passiivikivitalot)

Poreallas, josta on esteetön näkymä Saimaan aalloille! Tämä allas sijaitsee talon kattoterassilla omassa ylhäisyydessään ja rauhassaan. Terassille on suora kulku saunasta ja spa-osastolta, jotka sijaitsevat yläkerrassa vanhempien makuuhuoneen vieressä. Allas on Propation Poreisiin-mallistosta, mallien hinnat alkaen noin 4 000 euroa.

Kohde 8, Villa Saimaanhelmi (Honkatalot)

Tämän talon tyyliin sopii moderni Drop-poreallas, joka on upotettu terassiin. Pisaranmuotoisen altaan voi räätälöidä lämmitysmuodon ja varustelutason osalta omiin tarpeisiin sopivaksi, hinnat alkavat noin 3 000 eurosta. Dropin on suunnitellut Nikolai Ruola.

Kohde 5, Wave (Honkatalot)

Tässä talossa on erillinen saunarakennus, jonka yhteydessä on Drop-ulkoporeallas. Katsoksen alle sijoitetussa altaassa porekylvystä voi nautiskella kelillä kuin kelillä. Altaan sisähalkaisija on 2 metriä, joten sinne sopii mukavasti 6–8 henkilöä.

Kohde 23, Talo Vahvaselkä (Sunhouse talot)

Terassin ei tarvitse olla välttämättä valtavan suuri, mutta silti siihen voi sovittaa paljon toimintoja. Tämän pihan suosituin nurkkaus koostuu kesäkeittiö-oleskelutilayhdistelmästä, joiden väliin sijoituu pihan luksuselementti: ulkoporeallas. Allas on Pro Pation Wellis Dream, hinta alkaen noin 6 500 euroa.

Kohde 1, Tunturikoivu 140 (Sievitalo)

Kommentoi »