Villa Hattara – kaikkea muuta kuin tavallinen leikkimökki!
Sisustus
Villa Hattara – kaikkea muuta kuin tavallinen leikkimökki!
Villa Hattara on oikea pikkuväen paratiisi! Siellä saa loikoilla kakun päällä ja herkutella leikkiuunissa paistetuilla korvapuusteilla.
22.3.2017
 |
Unelmien Talo&Koti
Juhuu, kuka on eka sisällä? Kasvien ympäröimä leikkimökki on kaunis osa puutarhaa. Mökki on perheen isän rakentama, ja se on nyt jo toisella pihallaan. Täällä se sai hurmaavan värinsä ja nimensä – Villa Hattara!
"Kyllä minäkin jo yletyn avaamaan oven." Kahdeksankulmaisessa leikkimökissä on viisi neliömetriä leikkitilaa ja bonuksena pieni parvi.
Täällä keitetään päiväkahvit myös oravalle ja sen pehmokavereille. Kakkuvati on oivallinen pöytä minikokoisille posliinikupeille.
Vispilät ja kauhat ripustetaan tiskin jälkeen paikoilleen koukkuihin. Niin ne eivät katoa ennen seuraavaa kokkauskertaa.
Tervetuloa juhliin! Villa Hattaran edustalla on tilaa kunnon puutarhapöydälle. Tänään se katetaan täpötäyteen lasten herkkuja.
Mikä keittiö! Kun kalusteet ovat valkoisia, astiat ja pikkuherkut hehkuvat söpön värisinä.
Hellan ääressä on pienten emäntien lempipaikka. Uunissa ei voi ihan oikeasti paistaa, mutta onneksi pullat ovatkin jo kypsät.
Kohta vieraat jo saapuvat! Sisarukset kokosivat yhdessä karkkivartaita ja koristelivat muffineja popcornilla ja kinuskikastikkeella. Viirinauha on äidin ompelema.
Mari-äiti ompeli myös upeita täytekakkutyynyjä leikkimökkiin. Ne avautuvat leveäksi patjaksi, joten täällä mahtuu vaikka torkkumaan. Kankaiksi kannattaa valita ulkonakin kestäviä materiaaleja, jotka on myös helppo pestä. Tyynyjen sisällä on superlonia. Myös ikkunoiden rullaverhot ovat äidin tekemät. 
Kakku ei olisi täydellinen ilman näitä mansikkatyynyjä. Herkullista! Köysitikkaat johtavat pienelle parvelle.
Perheen äiti Mari Tullila innostui leikkimielisestä mökkiprojektista niin, että kouluttautui sisustussuunnittelijaksi. Hänellä on suunnittelutoimisto Versatile Design. 

Lue lisää:

Kommentoi »