Viikon unelmakoti: merellinen rantatalo Mustasaaressa
Sisustus
Viikon unelmakoti: merellinen rantatalo Mustasaaressa
Ihastumisvaroitus! Katso miten kaunis koti mahtuu vain 80 neliöön. Olisitko keksinyt ripustaa vanhan kalaverkon ikkunaan? 
17.2.2017
 |
Unelmien Talo&Koti
Jykevä ruokapöytä on rakennettu netistä löytynyttä mallia mukaillen. Sen pinta toistaa kauniisti lattian laudoitusta. Tummunut kalaverkko pääsi verhotangolle lepäämään ja on nyt kuin valoa siivilöivä taideteos. 
Rento New England -tyyli ei ole täydellinen ilman vanhoja, kolhiintuneita esineitä, joilla on oma tarinansa. Vintit, isovanhempien varastot ja kirpputorit ovat aarreaittoja.
Keittiö on toteutettu vain alakaapeilla ja saarekkeella. Myös vesipiste löytyy kätevästi saarekkeesta. Mustat kalusteet ovat mahtava näky yhdessä rautaisen kierreportaikon kanssa. 
Vau mikä näky pariovien takaa aukeaa! Metalliset antiikkisängyt sopivat täydellisesti talon tunnelmaan. Rapistunut takaseinä onkin tapetti, joka on tilattu Ruotsista. Katso vastaavia Photowallin valikoimista.
Veistoksellinen naudankallo on nostettu kunniapaikalle sänkyjen taustalle. 
Talon yläkerrassa, vinokaton alla, on suloinen makuuhuone pikkutytölle. Vanhat lelut ja nukenvaunut ovat vielä hyvässä kunnossa. 
Rokokoosohva sai uuden päällisen rantahiekan sävyisestä kankasta. Hyllyllä seilaa patinoitunut valtamerilaiva.
Perhe tilasi jykevät rautaportaat Englannista, vanhoja rakennustarvikkeita myyvästä Ukaa-liikkeestä. Kamiina on puolestaan Spis & kamin -liikkeestä Ruotsista. Komea kaksikko!
Yläkerran porrasaulassa on suloinen paripulpetti. Se löytyi vaasalaiselta kirppikseltä ja pääsi paikalleen kunnostuksen jälkeen.
Avoin olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmä on ihanan valoisa! Jättisuuri peili avartaa tilaa entisestään. Huomaatko, että seinältä katseleva peura on saanut kruunun päähänsä?

Teksti: Ilona Pietiläinen. Kuvat: Hanne Manelius.

Juttua korjattu 20.2. klo 9.20, Mustasaari on Vaasan naapurikunta eikä Vaasassa, kuten juttu alun perin kertoi.

 

Lue lisää:

1 kommentti