Meillä kotona -kaupat

Tervetuloa, kaikkien aikojen terassikesä! Tässä 6 tuotetta, jotka tekevät ulkona vietetyistä hetkistä entistä antoisampia

MAINOS
Tervetuloa, kaikkien aikojen terassikesä! Tässä 6 tuotetta, jotka tekevät ulkona vietetyistä hetkistä entistä antoisampia
Vihdoin on se aika vuodesta, kun elämä alkaa siirtyä sisältä ulos. Poimimme Meillä kotona -kauppojen valikoimasta 6 ihanaa sisustustuotetta, jotka tekevät terassistasi entistäkin viihtyisämmän. Osta ne helposti tästä jutusta!
Julkaistu: 24.5.2022

Viihtyisä terassi: 6 poimintaa

1. Rottinkituoli kruunaa kesäterassin

Parolan Rottingin Punos-tuoli on uusi klassikko. Voisiko perinteinen materiaali ja moderni muotoilu yhdistyä enää kauniimmin? Tuoli sopii moneen tyyliin, ja se viihtyy parhaiten katetulla terassilla tai parvekkeella. Rottinki on ekologinen materiaali, joka pitää kosteudesta, mutta sateeseen sitä ei kannata jättää. Tuolin leveys on 62 cm, syvyys 64 cm ja korkeus 70 cm.

2. Tarjotin kuin raikas minttujäätelö

VAJA Finlandin Välke-tarjottimella kannat hellepäivän virkistävät juomat helposti janoisille. Kätevän kokoinen tarjotin on melamiinipinnoitettua suomalaista koivuvaneria, ja sen herkkä kuviointi on Jenna Tommilan suunnittelema. Tarjottimen koko 27,3 cm x 13,2 cm.

3. Kietoudu pehmeään vohvelipeittoon

Jos aikainen aamuhetki houkuttelee tai haluat nauttia vielä hetken hämärtyvästä illasta, kääriydy Haikuan lämpimään vohvelipeittoon. Peiton koko on 135 x 220 cm, ja se on valmistettu pellavan ja puuvillan sekoitteesta.

4. Kannusta kasvit kukoistukseen

Ecopotsin Rotterdam-ruukku on valmistettu kierrätysmuovista ja kivipölystä. Selkeälinjainen, tyylikäs ruukku on käytännöllinen, sillä se sopii sekä sisälle että ulos. Altakastelujärjestelmä takaa kasville oikean määrän vettä, kunhan täytät vesisäiliön säännöllisesti. Istutuskin on tehty helpoksi, sillä saat ruukun mukana oikean määrän multaa. Ruukun korkeus 17,5 cm ja leveys 20 cm

5. Pelikortit pöytään

Mikä olisikaan hauskempi tapa viettää yhdessä aikaa terassilla kuin hyväntuulisen korttipelin parissa? Come to Finlandin pelikortit ovat myös oivallinen tuliainen kesän mökkireissuille.

6. Tärkeät asiat käden ulottuvilla

Annansilmät-Aitan ekopäreestä käsin punottu Ruudukko Cube -kori on hyvä paikka aurinkolaseille, servieteille, pelikorteille ja kaikelle muulle terassielämän tarpeelliselle tilpehöörille. Korin mitat ovat 22 x 22 x 22 cm. Sangat ovat nahkaa.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »