
Lakkiaisten tarjoiluun valittiin 3 suolaista ja 3 makeaa tarjottavaa. Suolaisten pikkupalojen raaka-aineissa kunnioitetaan ja korostetaan kotimaisuutta. Makeissa herkuissa on mukana pilkahdus glamouria maailmalta.
Näin teet juhlatunnelman
•Jos kaikille vieraille ei juhlassa löydy varsinaista istumapaikkaa, mieti millainen tarjoilu kannattaa järjestää. Tällä kertaa päädyttiin cocktailtyyppisiin, lähes sormin syötäviin pikkupaloihin. Raaka-ainevalinnoissa kunnioitettiin kotimaisuutta. Varsinkin makeissa tarjoiluissa on mukana hippunen nuorekasta glamouria. •Pikkupalat ovat helppoja valmistaa etukäteen. Levymuoto helpottaa myös kylmäsäilytystä, ennen tarjoilua tuotteet vain leikataan annospaloiksi ja koristellaan. •Syksyn ylioppilasjuhlat osuvat pimeään vuodenaikaan. Tuo sisätiloihin lisävaloa pehmeäsävyisillä kohdevaloilla, valosarjoilla tai ikkunaan ripustettavalla valotähdellä. Sytytä juhlan värimaailmaan sopivia erimuotoisia kynttilöitä tunnelmantekijäksi. •Syksyisen täyteläiset värit – karpalo, tyrni ja munakoiso toistuvat noutopöydän kukissa, lautasliinoissa, kynttilöissä ja tarjoiluastioissa. Sisustuksessa tyynyt ja kaitaliinat mukailevat juhlan värimaailmaa. Tyylikäs valkoinen ja musta täydentävät juhlavaa tunnelmaa. •Ylioppilas saa yleensä paljon yksittäisiä onnitteluruusuja. Kukat kannattaa koota yhteen suureen lasimaljakkoon, joka juhlan edetessä täydentyy upeaksi kukka-asetelmaksi. •Uusi idea: Vieraat saavat kiitoskortit jo juhlasta lähtiessään. Ylioppilaan valokuvia on kiinnitetty klemmareilla näyttäväksi taideteokseksi. Jokainen saa valita mieluisan poseerauksen, joka viimeistellään vielä sankarin nimmarilla.