Tuumasta toimeen – luo viihtyisä kotitoimisto
Sisustus
Tuumasta toimeen – luo viihtyisä kotitoimisto
Kaunis ja toimiva työpiste innostaa tarttumaan työhön. Katso ideat kutsuvaan kotitoimistoon.

Kerää muistitaululle inspiroivia kuvia, jotka toimivat myös työpisteen sisustuselementtinä. Lämpimät sävyt luovat rauhallisen tunnelman. Kuva Madame Stolz.

Monikäyttöisissä nahkalenkeissä voi säilyttää mitä vain. Nosta kauneimmat esineet seinälle ja luo kodikas ympäristö työnteolle. Ripustinlenkit Mathilda Clahr.

Työpisteen voi rajata olohuoneesta tai muusta tilasta suuren maton avulla. Yhtenäinen sävymaailma nivoo kalusteet ja esineet harmoniseksi kokonaisuudeksi. Matto Tisca.

1950-luvulla suunniteltu Eiermann-tuoli on sekä kaunis että ergonominen. Please Wait to be Seatedin tuoli Artilleriet.

Työpiste pysyy järjestyksessä, kun jokaiselle tavaralle on oma paikkansa. Lokerikko MadeFromGoodDeeds, Etsy.com.

Työn lomassa on hyvä välillä levähtää. Sisusta työhuoneeseen viihtyisyyttä lisäävä oleskelunurkkaus. Varren avulla valaisimen saa oikeaan paikkaan. Valaisin ja varsi Secto.

Suurella työpöydällä on tilaa levitellä papereita ja luoda kauniita asetelmia. Tumma värimaailma sitoo huonekalut yhteen. Tapetti Studio Decor.

Makuuhuoneen yhteyteen sijoitettu työpiste sulautuu huoneen sisustukseen. Siron työpöydän voi rakentaa pitkästä vanerilevystä ja pukkijaloista. Tapetti kehystää työpistettä. Tapetti Rebelwalls.

Varaa kaappitilaa papereille ja mapeille. Työhuoneen kaapistosta saa kodikkaan, kun lisää sen päälle viherkasveja ja sisustusesineitä. Kalusteet Montana.

Mikset sijoittaisi työpöytää keskelle huonetta? Pöytä rajaa huonetta niin, että eri toiminnoille on oma alueensa. Laatikostoissa ja sivupöydillä on säilytystilaa. Kuva Ikea.

Lue lisää:

Kommentoi »