Meidän Mökki

Tunnelmallinen hirsitupa x 8

Tunnelmallinen hirsitupa x 8
Hirsitupa voi olla tuoreen vaalea, tumman patinoitunut tai valkoiseksi maalattu. Joka kerta tunnelma on ainutlaatuinen.
Julkaistu 16.12.2016
Hirttä saa maalata talon sisäpuoleltakin! Valkoiset seinät näyttävät keveiltä ja valoisilta. Romanttiset kalusteet sopivat mainiosti uudistettuun pirttiin.
Modernissa hirsituvassa nautitaan perusasioista. Puun elävää ja lämmintä pintaa ei väsy katselemaan. Musta tuo tilaan rytmiä ja ryhtiä. 
Keloseinässä on kaunis hopeanharmaa hohde. Se luo koko tilaan hieman mystisen hämyn. Vanhan puusohvan koristeet piirtyvät hienosti sitä vasten.
Valoisuus ja korkeus kuuluvat uusiin hirsihuviloihin. Huomaan hirsien päiden muodostama soppi, johon on tehty hyllykkö.
Patinoitunut hirsitupa sulattaa vaivatta yhteen monenlaisia sisustustuulahduksia. 1970-luvun mutkaton Bonanza-sohva istuu riidatta vanhan kehdon ja pitseverhojen reuraan.
Pyörihirsiseinään on monesti vaikea ripustaa tauluja ja muita koristeita. Muutama yksityiskohta on silti tarpeen, jotta tupa ei näyttäisi tyhjältä tai keskeneräiseltä.
Tummunut pirtti on saanut hienostuneen vivahteen, kun siihen on asennettu komeasti profiloidut ja juhlallisen leveät kattolistat.
Purkuhirsistä kootun huvilan tuvan kohdalta jätettiin välipohja pois, jolloin syntyi komean korkea ja valoisa tila. Täällä kelpaa keinutella!

Lue lisää:

Kommentoi »