Tukholman huonekalumessut 2017: tuoreimmat trendit ja kiinnostavimmat ilmiöt
Sisustus
Tukholman huonekalumessut 2017: tuoreimmat trendit ja kiinnostavimmat ilmiöt
Tukholman huonekalumessuilla esiteltiin kekseliäitä kalusteita,värikkäitä sisustuksia ja aivan uudenlainen hotelli. Avotakka kävi katsastamassa vuoden 2017 kuumimmat trendit.
17.2.2017
 |
Avotakka
Kun muotoilija Harri Koskisen  kalusteet verhoiltiin  Svensk Tennin villeillä kukkakuoseilla, muuttui niiden kulmikas ilme herkullisen eksoottiseksi. Koskinen suunnitteli näyttelyyn myös messinkisen Shadow 3 -valaisimen, jonka lehdistä siivilöityy kattoon huikeat lehtikuviot. Shadowplay-näyttely on nähtävillä Svensk Tennin myymälässä Tukholmassa 26.3. asti.
Messuilla esiteltiin sympaattisia lipastoja, joissa on puinen jalkarakenne ja vetimet. Väripaletissa on runsaasti vihreän, sinisen ja nuden sävyjä. Myös erimuotoiset peilit ovat supertrendikkäitä. Niistä tehdään seinäkollaasi tai tyydytään yhteen veistokselliseen peiliin. Keep Storage -lipasto ja Sneak Peak Mirror, A2.

Button-sohva on ruotsalaista designia parhaimmillaan. Se on uudennäköinen, leikkisä, kekseliäs ja kodikas. Sohva on vankka, vaikka siinä on siro puurunko. Muhkeilla tyynyillä kohennetaan istuinmukavuutta tarpeen mukaan, ja pärekoriin voi piilottaa mellanöl-pullon. Sohvan suunnittelivat Sofia Lagerqvist ja Anna Lindgren Front Design -tomistosta, valmistaja Swedese.

Sisustus ei ole valmis, jos kodissa  ei ole viherkasveja. Siksi kasveille on suunniteltu jalustoja, hyllyjä ja portaikkoja. Kasvien seisottaminen ikkunaulaudalla on siis out. Flower Pot Stand, Design House Stockholm.
Hobo on uusi, urbaani  hotellikonsepti täysin uusitussa 70-luvun rakennuksessa Norrmalmilla Brunkebergstorgetissa. Huoneissa on hauskoja sisustusratkaisuja: ritilämäisiä tilanjakajia, reikävanerista valmistettuja seinäpaneeleita sekä avohyllyjä vaatteille ja tilpehööreille. Hotellissa on myös askartelutila, jossa voi korjata pyörän ja viherhuone  rentoutumiseen. Kodinomaista meininkiä ruotsalaiseen tyyliin!

Lue myös:

Kommentoi »