Toimi nyt – remontin lykkääminen voi tulla kalliiksi
Rakenna ja remontoi
Toimi nyt – remontin lykkääminen voi tulla kalliiksi
Suuria remontteja tulee helposti siirrettyä, vaikka usein olisi järkevintä toimia heti. 
7.3.2016
 |
Meidän Talo

Ei falskaavia putkia, ei vuotoja katolla, ei homeen tuoksua... Kun kaikki vaikuttaa olevan kunnossa, remontin tekemistä ei oikein edes viitsisi ajatella. Se saattaa kuitenkin olla virhe, sillä edullisinta on toimia silloin, kun mitään ei ole vielä sattunut. 

Kun teet remontin hyvissä ajoin, säästät kahdella tavalla. Ensinnäkin vältät kuivatuksesta ja rakenteiden repimisestä aiheutuvat kustannukset. Toisekseen vältyt ylenmääräiseltä rahanmenolta, sillä hätätyönä tehdyt remontit voivat maksaa huomattavasti enemmän kuin urakat, joihin voi valmistautua rauhassa. Kun tilanne on päällä, sinun on otettava ammattilainen, joka sattuu olemaan käytettävissä. Silloin taksoja tai ammattitaitoa on vaikea kyseenalaistaa. 

Tiloilla ja materiaaleilla on rajallinen käyttöikä. 1990-luvulla tehdyt kylpyhuoneet saattavat olla tiensä päässä, vanhemmista puhumattakaan. Tämän päivän vedeneristeet ovat laadukkaampia, ja vaatimukset ovat muutenkin koventuneet. Katon ikä taas riippuu materiaalista ja telon sijainnista. 

Viisainta on tehdä remonteista pitkän aikavälin suunnitelma ammattilaisen kanssa. 

Lue lisää: 

Kommentoi »